Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Columbia

Columbia Sportswear Company er et firma fra USA, der fremstiller og distribuerer overtøj og sportstøj. Firmaet blev grundlagt i 1038 af Paul Lamfrom, og har hovedkontor i Cedar Mill, Oregon som er en del af Washington. Firmaet startede som et lille familieejet distributør, men på grund af frustrationer over leverandøren, påbegyndte de deres egen produktion af produkter. Columbia blev et børsnoteret selskab i 1998, og i 2008 blev Columbia Sportswear sponsorat af cykelholdet, som tidligere var kendt som ”Team High Roadog”. Sponsoratet begyndte d. 5. juli 2008, hvor ’Tour de France startede, og holdets navn var Team Columbia, og omfattede både mændenes og kvindernes hold.

Personerne bag brandet

Columbia består af virkelige mennesker, der er så passioneret om udendørs som du er. Produkterne er tilgængelige i hele verden, er vi er baseret i den store Pacific Northwest, hvor majestætiske skove ramme vulkanske bjerge og en forrevne kyst. Det skal afspejle der, hvor man vandre, rider, fisker, jager, klatrer, spiller golf, padler, kører, og bare nyder frisk luft med vennerne. Virksomheden går meget op i, at producere innovative produkter, men samtidig også fokusere meget på, at reducere miljøpåvirkningen. Produkterne bygger generelt på, at være innovative, funktionelle, produkter der holder forbrugeren varm, kold, tørt eller beskyttet, så de kan nyde udendørs længere tid. Columbia har udarbejdet en Corporate Responsibility strategi, som sikrer, at de har de programmer, politikker og processer på tværs af virksomheden, som er med til, at forbedre deres miljømæssige, sociale og samfundsmæssige konsekvenser som en virksomhed kan have.

Det er vigtigt for virksomheden, at alle forstår strategien, og kan sætte sig ind i den, før den kommer til at virke optimal. Derudover sørger Columbia også for, at samarbejde med industrigrupper, civilsamfundsorganisationer samt forskellige offentlige organisationer, for at holde sine medarbejdere uddannet og på denne måde hele tiden sørge for, at de bedste standarder er sat for virksomheden.

Filter (8)

2 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1