GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Connexion (100)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

100 Produkter fundet

Connexion

Connexion er et dansk brand med et stort udvalg af accessories til mænd og kvinder. Connexion sendte den første kollektion af accessories på gaden i 2003, og brandet er lanceret af de kreative designere Bo Egeriis og Johnny Andersen. Connexion har på ganske kort tid formået at skabe et stærk brand som en førende producent af moderigtige og eksklusive slips og accessories, som primært henvender sig til modebevidste mænd.

Konceptet hos Connexion er simpelt og succesfuldt og består af tre kodeord: kvalitet, design og service. De tre små ord har gjort Connexion til et populært brand blandt trendsættere, hvorfor brandets lækre slips og accessories ofte er en fast inventar i det pulserende natteliv i København.

Succesen er et resultat af, at designprocessen er yderst kreativ hos Connexion, hvorfor talentfulde designere fra Italien ofte tages med på råd, inden nye og spændende kollektioner fra Connexion præsenteres for offentligheden. Med andre ord - Connexion er synonym med eksklusive og lækre slips og accessories, som alle besidder et unikt look, hvormed enhver stil løftes til nye højder. 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands