Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Connexion Tie

Connexion er et dansk brand med et stort udvalg af accessories til mænd og kvinder. Connexion sendte den første kollektion af accessories på gaden i 2003, og brandet er lanceret af de kreative designere Bo Egeriis og Johnny Andersen. Connexion har på ganske kort tid formået at skabe et stærk brand som en førende producent af moderigtige og eksklusive slips og accessories, som primært henvender sig til modebevidste mænd.

Konceptet hos Connexion er simpelt og succesfuldt og består af tre kodeord: kvalitet, design og service. De tre små ord har gjort Connexion til et populært brand blandt trendsættere, hvorfor brandets lækre slips og accessories ofte er en fast inventar i det pulserende natteliv i København.

Succesen er et resultat af, at designprocessen er yderst kreativ hos Connexion, hvorfor talentfulde designere fra Italien ofte tages med på råd, inden nye og spændende kollektioner fra Connexion præsenteres for offentligheden. Med andre ord - Connexion er synonym med eksklusive og lækre slips og accessories, som alle besidder et unikt look, hvormed enhver stil løftes til nye højder. 

Filter

46 resultater

  • 1
  • 1