Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Cost:Bart

Cost:bart er en dansk producent af modetøj til teenagere, som sendte den første kollektion af modetøj på gaden i 2009. Derfor er Cost:bart et brand med stor fokus på at designe unikke kollektioner af herre- og dametøj til teenagere, som ønsker en unik og moderigtig stil i tråd med de nyeste trends i modebranchen. Med andre ord – Cost:bart ville ikke være endnu et brand i rækken af brands, som producerer idéforladt og trivielt herre- og dametøj til teenagere. I stedet vil Cost:bart være et førende brand med en sans for mode og god kvalitet, samtidig med at brandet vil være først med de nyeste modetrends.

Konceptet bag brandet

Missionen er lykkedes, og Cost:bart er i dag et brand, som mange teenagere elsker, fordi brandet formår at levere unikt og moderigtigt dame- og herretøj. Cost:bart lancerer to årlige kollektioner af modetøj, som kommer på gaden i løbet af foråret og efteråret. Konceptet hos Cost:bart er simpelt, idet brandet kollektion efter kollektion er garant for farvestrålende, vildt og funky modetøj, som udstråler personlighed og attitude. Derudover er modetøj fra Cost:bart et spændende udvalg af streetwear og high-end mode. Med andre ord – Cost:bart er synonym med unikt og trendy modetøj, som er ideelt til teenagere med en sans for mode og en selvtillidsfyldt personlighed.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til mænd og kvinder fra Cost:bart. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter (1)

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.