Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: SPRING
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

du Milde

Du Milde er et modebrand, som designer og producerer modetøj og accessories til kvinder. Du Milde er et stærkt brand med fokus på plads til personlighed. Brandet er gennemtænkt og ikke domineret af modens trends og tendenser, men tvært i mod lader det sig selv stå stærkt tilbage og på den måde ses, hvordan Du Milde er med til at være trendsættende. Hvis det skal gøres ordenligt, må man gøre det selv. Det tænkte designeren bag Du Milde og det kan vi alle være meget glade for den dag i dag. Så mangler du nytænkende tøj til din garderobe, så er Du Milde mærket for dig.

Humoristiske farvekombinationer til garderoben

Det er tydeligt at se, at tøjet er skabt til kvalitetsbevidste kvinder, da kollektionerne er i høj kvalitet og man kan se og ikke mindst mærke, at håndværket er veludført. Stilen er ganske unik med humoristiske farvekombinationer og små detaljer, der alle sammen er med til at repræsentere det spændende univers Du Milde har skabt. Kollektionerne fra Du Milde er utallige, og bugner med lækre items såsom bluser, kjoler, nederdele, accessories og meget mere. Så tilfør lækre items til din garderobe fra Du Milde – det er et køb du ikke vil fortryde.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tøj og accessories til kvinder fra Du Milde. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.