Galagowear

Galagowear

Galagowear
Galagowear er et svensk brand med tætte bånd til det urbane miljø i Stockholm, og det svenske brand tilhører en støt stigende skare af populære brands i Skandinavien, der fusionerer urbane trends med mode. Galagowear har dog også skabt et unikt koncept, og det karismatiske brand har en unik evne til at sætte nye standarder for design og markedsføring af streetwear i Skandinavien, og det ses i nye kollektioner.

Galagowear inddrager, med andre ord, skatere, artister, musikere og andre i designprocessen, og resultatet er et unikt look, der fusionerer trends fra den amerikanske modescene med brandets karismatiske stil – Galagowear er garant for masser af kant og et individuelt look. Det svenske brand gjorde sin entre på den svenske modescene i 2007, men i dag er Galagowear et brand med en stor fanbase over hele Europa.

I starten bestod produktudvalget af et udvalg af tees, men i dag er det svenske brand garant for et spændende sortiment af urbant modetøj med et forfinet touch. Galagowear er, med andre ord, klar med to nye kollektioner hvert år, og de tæller alt fra tees, hættetrøjer og sweatshirts til jeans, skjorter, shorts og accessories – nye styles indfanger alt det gode ved streetwear og tilfører et touch af stilbevidst elegance.
 

/ 0 Produkter

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.

Happy Shopping!

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis ombytning

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

60.000+ produkter

Fra mere end 1.400 brands

Brands Butikker Handelsbetingelser Om miinto.dk
Kontakt Spørgsmål og svar Returnering
Donér til Røde Kors Bliv en del af miinto Sitemap
Miinto Denmark Miinto Sweden Miinto Norway Miinto Netherlands
Følg Miinto
Copyright © 2008-2017 - All rights reserved
Miinto Aps Prags Boulevard 49, st 9 DK - 2300 København S