Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Ganni
Back

Ganni

Iklæd dig de skønne kreationer fra Ganni og bliv en del af det internationale modebillede. Brandet skaber sexede og feminine kollektioner til den stilbevidste kvinde, der ønsker looks med kant og personlighed. Gannis enorme succes tog fart på rekordtid, da Ditte og Nikolaj Reffstrup som henholdsvis kreativ og administrerende direktør overtog virksomheden i 2009. Deres talent for at skabe smukke kollektioner med finurlige detaljer og romantiske prints gik rent hjem både i ind- og udland. I deres forskellige kollektioner finder du et væld af forskellige kjoler, bukser, bluser, sko og accessories, hvilket vidner om en kyndig designhånd og et kreativt sind. Ganni er et af de absolut hotteste navne lige nu, og de fylder både på den danske og internationale modescene, hvilket især skyldes deres øje for design og kvalitet.

Et skandinavisk islæt med kant

Med Ganni er du sikret modetøj, der gør sig bemærket i gadebilledet. Deres kollektioner og enkelte designs går ikke ubemærket hen, og det er altid nemt at genkende deres design. Den skandinaviske islæt er kendetegnet ved de enkle snit og former, der arbejdes med, hvilket skaber et elegant og chic udtryk. Dog har det skandinaviske touch ikke forhindret det skønne brand i at tænke kreativt og legende, og det ses i særdeleshed i valg af farver, mønstre og prints. Du er altså sikret et elegant og sexet look med kant, når du iklæder dig Ganni. Tøj er ikke kun funktionelt; det er også en måde, hvorpå du kan udtrykke din personlighed, hvilket Ganni i den grad opfordrer til med deres spidsfindige og detaljerede kollektioner.

Ganni formår på deres helt egen måde at kombinere de absolut mest populære trends fra fortid og nutid med deres skarpe øje for æstetik, hvilket i sidste ende skaber deres unikke udtryk. De går heller ikke på kompromis med design og kvalitet, og alt dette i samspil gør dem til en værdifuld og eftertragtet spiller på den danske og internationale modescene. Superstjerner som Kendall Jenner, Rihanna, Jessica Alba, Kate Bosworth og Alexa Chung har kastet deres kærlighed på Gannis skønne design, hvilket især har skabt branding omkring Ganni i det store udland.

Skaber designertøj med omtanke for miljøet

Uanset om du investerer i en Ganni-kjole med et feminint snit og farverigt print eller i en af deres fede tasker, kan du vide dig sikker på, at det er produceret med omtanke for miljøet. Brandet ønsker med deres kollektioner at træde i karakter og præge den danske modebranche i en mere miljøbevidst retning. Deres vision er at skabe skønne kreationer i høj kvalitet, der kan bruges sæson efter sæson. Af den grund finder du også vaskeanvisninger i alle brandets nederdele, bluser, kjoler og striktrøjer, der detaljeret og nøjsomt fortæller dig, hvordan du bør vaske og pleje deres design. Det er en måde at sikre dig pæne designs, som skåner miljøet og er en del af din garderobe i længere tid. Når du investerer i en kjole fra Ganni eller andre skønne designs, er du altså med til at tage et skridt i retningen mod en grønnere og mere bæredygtig planet.

Filter (1)

94 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1