GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Gianni Conti (35)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

35 Produkter fundet

Gianni Conti

Gianni Conti
Gianni Conti er et italiensk brand med to kreative brødre, Elio og David Contigiani, i front, og den første kollektion af lædervarer var at finde i modebutikker i 1990. Det italienske brand med base i Mogliano blev sendt i verden ud fra en vision om at forkæle den stil- og kvalitetsbevidste kvinde med accessories, der imponerer ved et enkelt look, delikate detaljer, rene linjer og fremragende kvalitet.

Visionen er stadig den samme, når nye kollektioner er i designfasen, og de få virkemidler har gjort Gianni Conti til et populært brand over det meste af kloden. Designteamet er klar med nye kollektioner to gange i løbet af året, og nye styles tæller alt fra dametasker, punge og clutches til mapper og et væld af andre accessories. Hovedattraktionen er dog udvalget af dametasker og punge, og det er ingen tilfældighed.

Gianni Conti har, med andre ord, skabt et eksklusivt, klassisk look, hvor rene linjer og velvalgte detaljer dominerer. Derudover har designteamet hos det italienske brand også en fantastisk evne til at fusionere brandets karakteristiske stil med de nyeste trends og tendenser fra den internationale modebranche – dog uden at gå på kompromis med forkærligheden for et væld af klassiske og eksklusive styles.

 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands