Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Gianni Conti (0)

Gianni Conti
Gianni Conti er et italiensk brand med to kreative brødre, Elio og David Contigiani, i front, og den første kollektion af lædervarer var at finde i modebutikker i 1990. Det italienske brand med base i Mogliano blev sendt i verden ud fra en vision om at forkæle den stil- og kvalitetsbevidste kvinde med accessories, der imponerer ved et enkelt look, delikate detaljer, rene linjer og fremragende kvalitet.

Visionen er stadig den samme, når nye kollektioner er i designfasen, og de få virkemidler har gjort Gianni Conti til et populært brand over det meste af kloden. Designteamet er klar med nye kollektioner to gange i løbet af året, og nye styles tæller alt fra dametasker, punge og clutches til mapper og et væld af andre accessories. Hovedattraktionen er dog udvalget af dametasker og punge, og det er ingen tilfældighed.

Gianni Conti har, med andre ord, skabt et eksklusivt, klassisk look, hvor rene linjer og velvalgte detaljer dominerer. Derudover har designteamet hos det italienske brand også en fantastisk evne til at fusionere brandets karakteristiske stil med de nyeste trends og tendenser fra den internationale modebranche – dog uden at gå på kompromis med forkærligheden for et væld af klassiske og eksklusive styles.

 

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands