Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Grizas (1)

Grizas er et litauisk brand med vind i sejlene, og det karismatiske brand oplever en ny fremgang med hver ny kollektion. Grizas har ikke tilhørt modebranchen i flere årtier, men ikke desto mindre er det litauiske brand garant for et spændende look, stor kvalitet og unikt håndværk. Den store kvalitet ses i brandets hang til lækre, naturlige tekstiler såsom bomuld, uld, hør og silke, der også er med til at fremhæve brandets look.

Grizas er klar med to nye kollektioner af modetøj hvert år, og designteamet har fået ry for at fusionere et komfortabelt og casual look med et touch af feminin elegance – et unikt look, der oplever en stigende popularitet i Danmark og rundt om i Europa. Det litauiske brand er, med andre ord, på vej frem, og nye kollektioner er at finde i modebutikker i mere end 20 lande, og der kommer hele tiden nye til.

Designteamet hos Grizas kombinerer et væld af inspirationer i udviklingen af nye styles, men én ting er sikkert med modetøj fra det karismatiske brand: nye kollektioner er udført i tråd med tidens farver – og de mange nye styles kommer i et væld af farver. Derudover er nye kollektioner garant for spændende detaljer og feminine silhuetter. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

1 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands