Julegaver kan byttes og returneres t.o.m. 15/1 2018 Forlænget retur t.o.m. 15/1-2018
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

H.j.o.r.t.h COPENHAGEN (0)

Filter Ryd alt

AFDELING

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

Pris

Pris mellem - DKK

0 Produkter fundet

H.j.o.r.t.h COPENHAGEN

Hjorth CPH
Hjorth CPH er et dansk brand med en fremragende evne til at berige drenge og piger med et bredt udvalg af børnetøj, og det danske brand sendte den første kollektion af børnetøj på gaden i 2004. Hjorth CPH er lanceret af den kreative designer Louise Hjorth, og brandet med base på Amager nyder stor popularitet i store dele af Europa og Skandinavien – Hjorth CPH er også trådt ind på det japanske marked.

Hjorth CPH er lanceret med en vision om at designe børnetøj med et spændende, barnligt og fjollet udtryk, samtidig med at kvaliteten og funktionaliteten er helt i top. I dag er brandets mission den samme, og Hjorth CPH er synonym med et sjovt, farverigt look med et væld af finurlige detaljer, der opfordrer drenge og piger til leg og læring – Hjorth CPH er børnenes bedste ven, når det kommer til sjovt, funktionelt børnetøj.

Kvaliteten er også i højsædet hos Hjorth CPH, og brandets udvalg af børnetøj er udført i lækre, bløde tekstiler, som er garant for stor slidstyrke. Derfor kan børnetøj fra Hjorth CPH gå gennem vask efter vask, uden at tøjet tager skade. Produktsortimentet hos Hjorth CPH består af et bredt udvalg af drenge- og pigetøj, som imponerer ved stor kvalitet og et finurligt, sjovt look med et væld af detaljer. 

Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

80.000+ produkter

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information