Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Hansson

Hansson er et dansk brand med en enestående evne til at berige kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder med lædervarer, hvor mode og kvalitet er kombineret til UG. Hansson trådte ind på den danske modescene i 1949, og siden har det danske brand været garant for lædervarer, som er et ideelt match til den moderne mand og kvinde med et stilrent look og en forkærlighed for lædervarer med et moderne snit.

Det danske brand formår, med andre ord, at inkorporere tidens trends på bedste vis, hvorfor brandets unikke produktudvalg altid byder på den nyeste mode – såvel som lædervarer med et mere klassisk look. Derudover er Hansson kendt for en stor fokus på danske designdyder, og produktsortimentet er udført i eksklusive materialer såsom tyrekalve-, kalve- og okseskind samt resultatet af fremragende håndværk.

Prisniveauet er et perfekt match til den store kvalitet og det flotte design, og med lædervarer fra Hansson er du altid garanteret, at design og kvalitet er i en klasse for sig selv. Produktudvalget består af tasker, punge, rygsække, bælter, kalendere og skrivemapper, der er udført i flotte farvevalg – lædervarer fra Hansson appellerer til den moderne mand og kvinde, som ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet. 

Filter

20 resultater

  • 1
  • 1