Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Hansson (31)

Hansson er et dansk brand med en enestående evne til at berige kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder med lædervarer, hvor mode og kvalitet er kombineret til UG. Hansson trådte ind på den danske modescene i 1949, og siden har det danske brand været garant for lædervarer, som er et ideelt match til den moderne mand og kvinde med et stilrent look og en forkærlighed for lædervarer med et moderne snit.

Det danske brand formår, med andre ord, at inkorporere tidens trends på bedste vis, hvorfor brandets unikke produktudvalg altid byder på den nyeste mode – såvel som lædervarer med et mere klassisk look. Derudover er Hansson kendt for en stor fokus på danske designdyder, og produktsortimentet er udført i eksklusive materialer såsom tyrekalve-, kalve- og okseskind samt resultatet af fremragende håndværk.

Prisniveauet er et perfekt match til den store kvalitet og det flotte design, og med lædervarer fra Hansson er du altid garanteret, at design og kvalitet er i en klasse for sig selv. Produktudvalget består af tasker, punge, rygsække, bælter, kalendere og skrivemapper, der er udført i flotte farvevalg – lædervarer fra Hansson appellerer til den moderne mand og kvinde, som ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

31 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands