Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Happy Rain

Happy Rain er en tysk leverandør af paraplyer fra nogle af modebranchens største og mest velrenommerede brands. Derfor er Happy Rain garant for et væld af unikke paraplyer, der udført i et stort udvalg af farver og design. Derudover er Happy Rain også karakteriseret ved lækre tasker, som er designet af United Colours of Benetton, Sisley og Esprit.

Produktsortimentet hos Happy Rain består dog primært af paraplyer, der produceres for internationale modehuse såsom Pierre Cardin, Sergio Castelli, Esprit og United Colours of Benetton. Happy Rain har også lanceret brandets egne produktlinjer, som er synonym med eksklusive paraplyer, der er produceret i lækre materialer. Derudover er brandets paraplyer beriget med et trendy design, hvor motiver, print og mønstre i alskens farver dominerer.

Happy Rain er altid karakteriseret ved paraplyer, der fusionerer god kvalitet med et trendy look, og brandets produktsortiment hører til blandt de bedste på markedet - uanset hvilket navn, der står på paraplyen. Med en paraply fra Happy Rain er man altid sikker på at holde sig tør i al slags regnvejr, samtidig med at brandets lækre design bringer et smil frem på læberne.

Filter

8 resultater

  • 1
  • 1