Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Happy Rain (30)

Happy Rain er en tysk leverandør af paraplyer fra nogle af modebranchens største og mest velrenommerede brands. Derfor er Happy Rain garant for et væld af unikke paraplyer, der udført i et stort udvalg af farver og design. Derudover er Happy Rain også karakteriseret ved lækre tasker, som er designet af United Colours of Benetton, Sisley og Esprit.

Produktsortimentet hos Happy Rain består dog primært af paraplyer, der produceres for internationale modehuse såsom Pierre Cardin, Sergio Castelli, Esprit og United Colours of Benetton. Happy Rain har også lanceret brandets egne produktlinjer, som er synonym med eksklusive paraplyer, der er produceret i lækre materialer. Derudover er brandets paraplyer beriget med et trendy design, hvor motiver, print og mønstre i alskens farver dominerer.

Happy Rain er altid karakteriseret ved paraplyer, der fusionerer god kvalitet med et trendy look, og brandets produktsortiment hører til blandt de bedste på markedet - uanset hvilket navn, der står på paraplyen. Med en paraply fra Happy Rain er man altid sikker på at holde sig tør i al slags regnvejr, samtidig med at brandets lækre design bringer et smil frem på læberne.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

30 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands