Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Headzone (0)

Headzone er et dansk brand med en unik historie, og brandet blev en realitet i 2007, men brandets rødder - såvel som bekendtskab med modebranchen - løber helt tilbage til 1932, hvor Alfred Møller grundlagde det, der dengang hed Møller & Pedersen. Siden er Møller & Pedersen gået sammen med Jydsk Kasket, og sammen har de skabt Headzone, som er et dansk brand samt en importør af caps, hatte og huer.

Det danske brand lever stadigvæk en forholdsvis anonym tilværelse på den danske modescene, men ikke desto mindre er brandet synonym med et spændende sortiment af hatte, kasketter, huer og andre accessories. Designstilen er kendetegnet ved en forkærlighed for moderne trends, og brandets designteam står bag hatte, huer og kasketter, som formår at komplimentere enhver trendy og fed stil på bedste vis.

Headzone er, med andre ord, synonym med en klassisk hat eller sixpence kasket til et moderne outfit såvel som en hue eller kasket til et mere casual og sporty look – når du er på udkig efter et væld af fede accessories, finder du altid et unikt produktudvalg hos Headzone. Derudover har det danske brand stor fokus på modeartiklernes

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands