Humör

Køn

Kategorier

Farver

Størrelser

Price

DKK
-
DKK

Humör

Humör er et dansk brand med start i 2008, som på ganske få år har formået at opbygge et stærkt image i modebranchen. Derfor er Humör et brand med succes i store dele af verden, og Will.I.am ses ofte i trendy modetøj fra det danske brand.

Succesen er et symbol på, at Humör har udviklet et unikt koncept, som finder inspiration i de skiftende kulturer i storbyer såsom Tokyo, London, Berlin og New York såvel som gamle plakater og træningsdragter fra 70´erne og 80´erne. Derudover er Humör inspireret af elektronisk musik, og brandet definerer sig selv som modebranchens svar på Lego, idet Humör bidrager med klodserne til en unik og moderigtig stil.

Den kreative kraft bag Humör er Jan Chul, og designeren er en varm fortaler for at kombinere silhuetter i forsøget på at berige unge trendsættere med trendy modetøj. Derfor er Humör synonym med en kaostilstand, hvor iøjnefaldende farver, grafiske print, mønstre og skæringer danner et casual, kantet og unikt look.

Med andre ord – Humör kombinerer stilarter og elementer fra klassisk modetøj, sports- og arbejdstøj, og brandet er hele tiden villig til at afprøve nye grænser. Derfor bliver herretøj fra Humör aldrig gråt og kedeligt, og brandet vil altid være synonym med trendy og casual modetøj.

/ 2 Produkter

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis ombytning

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

60.000+ produkter

Fra mere end 1.400 brands

Brands Butikker Handelsbetingelser Om miinto.dk
Kontakt Spørgsmål og svar Returnering
Donér til Røde Kors Anbefal butik Bliv en del af miinto Sitemap
Miinto Denmark Miinto Sweden Miinto Norway Miinto Netherlands
Følg Miinto
Copyright © 2008-2017 - All rights reserved
Miinto Aps Prags Boulevard 49, st 9 DK - 2300 København S