Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Hush Puppies

Hush Puppies
Hush Puppies er et amerikansk brand med start i 1958, og det amerikanske brand har siden opbygget en loyal fanbase af stil- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder. Derfor er nye kollektioner fra Hush Puppies at finde i førende modebutikker i mere end 120 lande over hele kloden, og i Danmark har trendsættere og fashionistaer også taget det amerikanske brand til sig – Hush Puppies har skabt et look med global appeal.

Det er en førende international skoproducent, Wolverine, der står bag lanceringen af Hush Puppies, og det ses i nye kollektioner fra det amerikanske brand, da kvalitet og design er kombineret på bedste vis. Det kreative team af designere formår også at fusionere nye trends med brandets forkærlighed for et casual look – Hush Puppies er synonym med et moderigtigt look, stor komfort og lækre materialer.

Da Hush Puppies trådte ind på modescenen, tog det amerikanske brand store dele af branchen med storm, og nye styles har stadig evnen til at rykke ved opfattelsen af trendy design – uden at gå på kompromis med brandets casual stil. Hush Puppies er klar med nye kollektioner flere gange i løbet af året, og de byder på et unikt sortiment af fodtøj til mænd og kvinder – herunder sko, sandaler, pumps, støvler og hjemmesko.
 

Filter (1)

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.