Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Inex

Inex (26)

Inex er et dansk brand under den danske producent af ure Henning Stæhr A/S, som er et velrenommeret brand indenfor design og import af kvalitetsure. Henning Stæhr A/S lancerede den første kollektion af Inex-ure i 1952, men i mange år havde ure fra Inex ikke samme ry som andre prominente brands.

Missionen ændrede sig dog ikke på trods af den manglende succes, hvorfor Inex-ure altid er garant for ure i god kvalitet til konkurrencedygtige priser. På trods af dette levede Inex en forholdsvis anonym tilværelse indtil 1984, hvor Bjarne Stæhr og nordmanden Frithjof Rasmussen gik sammen med svenske Watch Market og lancerede en ny og innovativ kollektion af Inex-ure.

Herefter kom Inez på landkortet, og brandet er i dag Skandinaviens største producent af ure, hvorfor Inex sælger mere end 200.000 ure om året. Succesen er et resultat af, at Inex formår at kombinere god kvalitet med tidløst og enkelt design, som fremhæver den nordiske personlighed.

Derudover er Inex også garant for mere spektakulære ure, som er udstyret med diamanter og et stort udvalg af lækre detaljer. Med andre ord – mangfoldigheden er stor hos Inex, hvorfor brandet er synonym med et stort udvalg af ure til mænd og kvinder i alskens farver og design.

Ens for alle ure fra Inex er, at man hurtigt kommer til at holde af dem, og urene holder meget længe! 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

26 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands