Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Jane Kønig

Jane König er et dansk brand med en imponerende evne til at berige fashionistaer over store dele af verden med et spændende sortiment af smykker, og brandet har været en del af den danske modebranche i flere årtier. Jane König er den kreative designer bag brandet, og den danske designer har stor erfaring og ekspertise med alle facetter af modebranchen, men det er som smykkedesigner, at hun excellerer mest.

Dansk design, når det er bedst

Det danske brand har formået at skabe en stor fanbase af modeelskere, der elsker smykker med et karakteristisk look, der har en unik evne til at inkorporere de nyeste trends på bedste vis. Derudover er Jane König kendetegnet ved et eventyrligt og finurligt look med masser af personlighed og kant, og nye kollektioner inspireres af antikke objekter og hverdagens impulser såvel som klassisk smykkedesign.

Køb smykker fra Jane König online hos Miinto

Jane König er, med andre ord, synonym med et imponerende udvalg af smykker og accessories, og nye kollektioner fra Jane König består af øreringe, armbånd, halskæder, ringe og vedhæng. Evnen til at designe smykker med et unikt look er et perfekt match til brandets hang til kvalitet og unikt håndværk – smykker fra Jane König er produceret i hånden og udført i horn, læder, sølv, guld, diamanter og halvædelstene.

Filter (1)

13 resultater

  • 1
  • 1