Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Karmameju

Karmameju
Karmameju er et dansk brand med base i København, og det danske brand kom på gaden i 2000. Karmameju er lanceret af Mette Skjærbæk, der tidligere har arbejdet med mode i nogle af verdens største modebyer – herunder Milano, London, Tokyo, New York og Paris. I starten var missionen at berige danskerne med lounge-møbler, men meget er sket siden lanceringen i starten af dette årtusinde.

Karmameju har, med andre ord, udvidet produktsortimentet betragteligt, og i dag er brandet synonym med fire forskellige produktlinjer. Den mest interessante produktlinje hos Karmameju er Lounge-wear, der er garant for basisvarer, modetøj, strikvarer og accessories i fremragende kvalitet. Den gode kvalitet kommer til syne i brandets forkærlighed for lækre, bløde tekstiler, som øger den personlige velvære og livsglæde.

Hos Karmameju har designstilen stor fokus på at øge velbehag og få fashionistaer til at nyde livet i højere grad – derfor byder produktsortimentet også på et væld af lækre produkter, der komplimenterer kroppen på bedste vis og er synonym med wellness. Konceptet hos Karmameju er baseret på at berige alle kvinder med en følelse af velvære, og produktudvalget lever helt op til brandets koncept.

Hvis du – som person – elsker de små ting i livet og vil opleve stort velvære, er de mange lækre produkter fra Karmameju det rette valg. 

Filter

76 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1