0 DKK

Konrad

Filter Ryd alt

Køn

Kategorier

Farver

Størrelser

Pris

DKK
-
DKK
1 Produkter fundet

Konrad

Konrad er et dansk brand med tætte bånd til brandet (A)bout, og brandet er garant for moderigtige accessories til trendy og stilbevidste mænd. Derudover er Konrad synonym med et stort udvalg af accessories, og brandet er leveringsdygtig i caps, huer, tørklæder, smykker, ure, solbriller, tasker, punge, sko og slips.

Med andre ord – Konrad har en unik evne til at designe og producere trendy og cool accessories til ethvert formål, og kan man ikke finde det, man søger hos Konrad, er det en umulig mission. Derfor er Konrad også et populært brand hos modeelskere og trendsættere i danske subkulturer, idet brandet altid er tro mod tidens trends og den hotteste mode på de internationale catwalks.

Succesen bliver ikke mindre af, at Konrad er synonym med et stort udvalg af accessories til konkurrencedygtige priser – uden at Konrad går på kompromis med produkternes unikke kvalitet. Derfor appellerer Konrad til den trendy og stilfulde mand, som søger et unikt og moderigtigt look med et kreativt og casual touch. 

Filter / 1 Produkter

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

80.000+ produkter

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information