Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Lola Ramona (6)

Lola Ramona er en dansk producent af eksklusive modesko med base i København, som er lanceret af to kreative og energifyldte kvinder – Gitte Sandquist og Christina Hanquist. Gitte Sandquist leverede idéen om et skobrand, som brød konformiteten i modebranchen og berigede modeelskere med en ny og eksklusiv producent af modesko, hvorimod Christina Hanquist er den kreative ildsjæl, som fører idéerne ud i livet.

Derfor er Lola Ramona resultatet af to kvinders søgen efter at skabe noget unikt, hvorfor Lola Ramona er garant for eksklusive damesko med et finurligt og humoristisk touch. Derudover differentierer Lola Ramona sig fra andre brands ved at berige produktsortimentet med lækre detaljer og unikke farvekombinationer, som på én og samme tid fremhæver produkternes humoristiske touch samt det eksklusive look.

Den første kollektion af lækre og unikke damesko fra Lola Ramona kom på gaden i 2006, og siden har brandet været garant for eksklusive modesko med en fremragende pasform, som sælges i lande over hele Europa. Succesen er et resultat af, at Lola Ramona formår at inkorporere de nyeste modetrends i brandets unikke koncept, hvorfor Lola Ramona altid er synonym med eksklusivt og moderigtigt design. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

6 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands