0 DKK

Lola Ramona

Filter Ryd alt

Køn

Kategorier

Farver

Størrelser

Pris

DKK
-
DKK
5 Produkter fundet

Lola Ramona

Lola Ramona er en dansk producent af eksklusive modesko med base i København, som er lanceret af to kreative og energifyldte kvinder – Gitte Sandquist og Christina Hanquist. Gitte Sandquist leverede idéen om et skobrand, som brød konformiteten i modebranchen og berigede modeelskere med en ny og eksklusiv producent af modesko, hvorimod Christina Hanquist er den kreative ildsjæl, som fører idéerne ud i livet.

Derfor er Lola Ramona resultatet af to kvinders søgen efter at skabe noget unikt, hvorfor Lola Ramona er garant for eksklusive damesko med et finurligt og humoristisk touch. Derudover differentierer Lola Ramona sig fra andre brands ved at berige produktsortimentet med lækre detaljer og unikke farvekombinationer, som på én og samme tid fremhæver produkternes humoristiske touch samt det eksklusive look.

Den første kollektion af lækre og unikke damesko fra Lola Ramona kom på gaden i 2006, og siden har brandet været garant for eksklusive modesko med en fremragende pasform, som sælges i lande over hele Europa. Succesen er et resultat af, at Lola Ramona formår at inkorporere de nyeste modetrends i brandets unikke koncept, hvorfor Lola Ramona altid er synonym med eksklusivt og moderigtigt design. 

Filter / 5 Produkter

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

80.000+ produkter

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information