MANIA copenhagen

Køn

Kategorier

Farver

Størrelser

Pris

DKK
-
DKK

MANIA copenhagen

Mania Copenhagen

Mania Copenhagen er en lille, idyllisk designvirksomhed med base i et pulserende byliv på Oehlenschlægersgade, hvorfra Mania Copenhagen har betaget København med unikt og spændende design de sidste ti år. Inspirationen til unikke og nye kollektioner kommer fra det omkringliggende og mangfoldige kvarter på Vesterbro, hvor hyggelige caféer, små købmandsforretninger og mange mindre specialbutikker dominerer bybilledet. Kulturen er unik, og Mania Copenhagen formår at gengive unikheden gennem nyt og spændende design.

 Mania Copenhagen ejes af Maria Pajusalo, som designer tøj med et humoristisk tvist, hvorfor Mania Copenhagen er synonym med farverigt dametøj og accessories. Mania Copenhagen leverer derfor dametøj og accessories, som afspejler kreativitet og livsglæde, og Mania Copenhagen henvender sig til kvinder, som tør lidt mere og har mod på livet.

 Mania Copenhagen designer primært unikke og farverige kjoler, nederdele og tørklæder, som med garanti vil sætte lidt kulør på din hverdag og tilføre din stil et karakteristisk look. Mania Copenhagen er ikke som andre brands og udforsker ofte nye designmuligheder, hvorfor du ikke opnår et mainstream look med Mania Copenhagen, men i stedet tilføres din garderobe unikke tørklæder, kjoler og nederdele. 

/ 2 Produkter

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis ombytning

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

60.000+ produkter

Fra mere end 1.400 brands

Brands Butikker Handelsbetingelser Om miinto.dk
Kontakt Spørgsmål og svar Returnering
Donér til Røde Kors Anbefal butik Bliv en del af miinto Sitemap
Miinto Denmark Miinto Sweden Miinto Norway Miinto Netherlands
Følg Miinto
Copyright © 2008-2017 - All rights reserved
Miinto Aps Prags Boulevard 49, st 9 DK - 2300 København S