Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Minnetonka (8)

Minnetonka er et amerikansk brand med en stor stjerne hos fashionistaer, modeeksperter og et væld af stjerner i Hollywood, og det er ingen tilfældighed. Minnetonka gav nyt liv til mokkasiner og gjorde dem til ´high fashion´, og det amerikanske brand er klar med nye kollektioner flere gange i løbet af året – nye styles har en unik evne til at indfange trends og tendenser, der gør sit indtog på den internationale modescene.

Philip Miller er den kreative strateg bag lanceringen af Minnetonka, og han gjorde drøm til virkelighed helt tilbage i 1949, hvor det amerikanske brand sendte den første kollektion af mokkasiner på gaden. I dag er produktsortimentet af en mangfoldig karakter, da fashionistaer i alle aldre kan søge mod Minnetonka, når skokollektionen skal beriges med mokkasiner eller støvler i ruskind, rådyrskind, fåreskind, læder og koskind.

Minnetonka har også lanceret kollektioner, der appellerer til modebevidste mænd og børn, men det amerikanske brand er primært garant for et spændende sortiment af mokkasiner, der er et stort hit hos fashionistaer over hele verden. Derfor findes nye styles tit i modeblade såsom InStyle, Elle, Harper´s Bazaar og Vogue – stjerner såsom Rachel Bilson og Kate Moss ses også tit i sko og støvler fra Minnetonka. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

8 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands