JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Nathan (6)

Nathan er et amerikansk brand med en sans for at berige løbere, motionister og atleter med et spændende udvalg af innovative produkter – de innovative produkter er designet af løbere til løbere. Det amerikanske brand har ikke været en del af branchen i flere årtier, men designteamet har en unik evne til at udvikle et væld af nye, innovative rygsække, væskebælter, refleksveste, løbebælter, snørebånd og løbetasker.

Derudover er Nathan også garant for et spændende udvalg af holdere til iPhones og iPods, der gør det nemt at lytte til de nyeste hits, samtidig med at den daglige træning foretages. De unikke produkter til løb og træning fra Nathan er populære i flere lande, men nu er brandet også ved at gøre sit indtog på det danske marked – og danskerne kan se frem til stor kvalitet, innovativt design og fremtrædende farvevalg.

Designteamet hos det amerikanske brand har, med andre ord, lagt vægt på kvalitet, innovation, komfort og funktionalitet i udviklingen af nye produkter, og Nathan tilbyder en hurtig og nem måde, hvorpå træningspasset kan optimeres. Nathan sender løbende nye produkter på markedet, og det amerikanske brand har fundet det rette match mellem pris og kvalitet – derfor har alle råd til løbeudstyr fra Nathan. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

6 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands