Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Nathan

Nathan er et amerikansk brand med en sans for at berige løbere, motionister og atleter med et spændende udvalg af innovative produkter – de innovative produkter er designet af løbere til løbere. Det amerikanske brand har ikke været en del af branchen i flere årtier, men designteamet har en unik evne til at udvikle et væld af nye, innovative rygsække, væskebælter, refleksveste, løbebælter, snørebånd og løbetasker.

Derudover er Nathan også garant for et spændende udvalg af holdere til iPhones og iPods, der gør det nemt at lytte til de nyeste hits, samtidig med at den daglige træning foretages. De unikke produkter til løb og træning fra Nathan er populære i flere lande, men nu er brandet også ved at gøre sit indtog på det danske marked – og danskerne kan se frem til stor kvalitet, innovativt design og fremtrædende farvevalg.

Designteamet hos det amerikanske brand har, med andre ord, lagt vægt på kvalitet, innovation, komfort og funktionalitet i udviklingen af nye produkter, og Nathan tilbyder en hurtig og nem måde, hvorpå træningspasset kan optimeres. Nathan sender løbende nye produkter på markedet, og det amerikanske brand har fundet det rette match mellem pris og kvalitet – derfor har alle råd til løbeudstyr fra Nathan. 

Filter (1)

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.