Spar 10% EKSTRA på nedsatte varer med koden: SS10
Spar 10% EKSTRA på nedsatte varer med koden: SS10
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Norr
Back

Norr

NORR er indbegrebet af nordisk minimalisme. Der er fokus på veludvalgte materialer, smukke snit og elegante detaljer. Det er altså et brand, der byder på gennemførte styles til moderne kvinder, som ynder at finde det smukke i detaljen.

Har du hørt om Erbs Denmark? Så kender du allerede til NORR. Det er nemlig den relancerede version af det populære Erbs-brand, som har taget hele Danmark med storm. NORR by Erbs byder på moderne styles, som er en kombination af klassiske snit og underfundige detaljer. Det vil sige, at du kan bruge dine kreationer fra dette mærke på et væld af forskellige måder. Til hverdag såvel som til fest kan du få glæde af tøj fra det danske brand, og du kan i særdeleshed gøre det til dit helt eget.

Nordisk design, når det er bedst

Det ligger lidt i navnet, at NORR finder stor inspiration i den nordiske designkultur. Den velkendte minimalisme og elegance gennemsyrer alt, hvad de laver, til glæde for mange moderne fashionistaer. Designuniverset hos dette brand er derfor også i høj grad præget af lyse farver samt sort, grå og hvid. De holder sig som regel inden for en relativ afdæmpet farvepalet, og det giver dig i høj grad mulighed for at mixe og matche de mange design. Ønsker du at holde dig til et enkelt og tidløst look, kan du iklæde dig elegante NORR-kreationer fra top til tå. Ellers kan du naturligvis også blot lade de fine styles indgå som delelementer i dit samlede look.

Minimalisme med et twist

Med tøj fra NORR får du minimalisme med et twist. Med rødderne solidt plantet i den nordiske designmentalitet udvælger de således de modetendenser, de finder allermest relevante. Dem inkorporerer de i deres kollektioner på en måde, som gør, at de aldrig går på kompromis med deres egen identitet. Sortimentet fra NORR er således strømlinet til at matche mærkets natur, men samtidig inddrager de gerne specielle detaljer, mønstre og farver, som kan gøre deres kreationer til noget helt særligt. Det giver tøj, der på én gang er både klassisk og moderne.

Smukke silhuetter og lækre materialer

Hos NORR by Erbs er der i høj grad fokus på silhuetterne. Der bliver gjort meget ud af at skabe styles, hvis linjer er både flatterende og iøjnefaldende. Det er noget af dét, der i høj grad kendetegner dette brand. Samtidig gør de meget ud af at producere tøj i skønne materialer. Det er med til at give alle deres produkter et eksklusivt udtryk. Derudover er det med til at gøre, at tøjet føles skønt at have på og kan bruges igen og igen.

Du finder blandt andet yndige blondestyles og bløde sweatere i udvalget fra NORR. Ligeledes finder du stilrene og feminine nederdele, som kan styles både op og ned. De kan bruges til hverdag såvel som til fest afhængigt af, hvad du kombinerer dem med. Sæt eksempelvis din fine nederdel sammen med en elegant skjorte for et festligt look, eller kombiner den med en stor sweater og chunky støvler til hverdag.

Filter (2)

4 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1