Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands OLYMP
Back

OLYMP

Olymp er en tysk tøjfabrikant med stor succes over hele verden, og det tyske brand så dagens lys i byen Bietigheim-Bissingen i 1951. Olymp er lanceret af Eugen Bezner, og den kreative forretningsmand har skabt et tøjimperium, som er kendt for lækre skjorter, jakkesæt, strikvarer og slips til mænd.

Olymp er førende på markeder over hele verden, men primært i lande såsom Frankrig, Kina, Storbritannien og Danmark nyder Olymp stor succes. Den store popularitet bunder i brandets unikke evne til at berige modebranchen og kvalitetsbevidste mænd med innovativt design og lækre materialer.

Med andre ord – Olymp er et tysk brand med et stort og mangfoldigt sortiment af skjorter, strikvarer, jakkesæt og slips, som er udført med et lækkert snit. Derudover er Olymp garant for moderne og elegant herretøj med et sofistikeret og trendy look, der appellerer til den modebevidste forretningsmand.

Modetøj fra Olymp er beriget med smarte detaljer, som tilfører brandets produktsortiment en ekstra dimension såvel som et eksklusivt touch. Derfor er herretøj fra Olymp altid et godt valg, når garderoben skal udvides med en ny skjorte eller andet unikt modetøj.

Filter (3)

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.