Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

ONSTAGE

Onstage er en dansk modevirksomhed, som på ganske kort tid har formået at skabe en international succes. Derfor er Onstage i dag repræsenteret over hele verden – fra Skandinavien og Nordeuropa til Singapore og USA. Succesen er et resultat af, at Onstage tilbyder et unikt koncept inden for design og produktion af jakker, bukser, nederdele og kjoler samt et stort udvalg af accessories i skind. I Danmark er kvinderne vilde med den gode kvalitet og det stilfulde design, som Onstage-skindprodukter tilbyder. Du får items i høj kvalitet, unikke design og med god komfort, når du køber Onstage-skindprodukter.

Komforten og design går hånd i hånd hos Onstage

Onstages vigtigste formål er at lave de items, som ingen kvinde vil undvære i garderoben. Det betyder, at der er stor fokus på komforten, når der produceres skindprodukter. Skindprodukterne er blandt andet produceret i lammeskind, og så er skindet blevet forarbejdet, så det føles blødt mod din hud. Skindjakken vil være let og behagelig at have på.

Konceptet er bygget op om tre nøgleord – mode, pris og design – som definerer dametøj og accessories i skind fra Onstage. Derfor er Onstage synonym med moderigtige skindjakker, -bukser, -tasker og -handsker samt meget mere, som formår at kombinere tidens trends med unikt og klassisk design. Så det er ikke bare komfortmæssigt, at Onstage sætter barren højt – det gør det også designmæssigt.

Onstage excellerer i at lave stilfulde items, som passer ind i enhver kvindes garderobe. Hos Miinto finder du et utal af forskellige slags skindprodukter fra Onstage. Der er noget for enhver smag både i forhold til farve, snit og materiale. Dine nye skindprodukter fra Onstage bliver din nye følgesvend, fordi både design og komfort går hånd i hånd.

Produkter til enhver kvinde

Onstage producerer både accessories og tøj, og fælles for det hele er, at det kan bruges af enhver kvinde. De mange skindprodukter har det til fælles, at de alle repræsenterer nogle helt unikke snit. Du kan finde mange forskellige skindjakker. Der er både til dig, som ønsker en sort, klassisk skindjakke til både hverdag og fest. Og dig, som mangler en vovet skindjakke i en grøn farve til sommerens mange arrangementer. Der er eksempelvis både lange skindjakker, stramme skindjakker, oversized skindjakker og alle mulige andre skindjakker. Der er helt sikkert noget til dig.

Kvalitetsskind og moderigtigt design

Skindvarer fra Onstage er kun produceret i det lækreste skind, hvorfor kvaliteten på bedste vis komplementerer det unikke og moderigtige design. Skindet kommer fra lam, som er et stærkt, organisk materiale med lang holdbarhed. Onstages skindvarer bliver forarbejdet i Indien, hvor de kan følge hele processen. Her har Onstage sørget for gode arbejdsforhold til de arbejdende. Du kan trygt købe en skindjakke fra Onstage, da der tages både menneskelige og miljømæssige hensyn ved at vælge skind med lang holdbarhed.

Onstage kombinerer kvalitetsskind med lækkert og moderigtigt design, hvorfor skindvarer fra Onstage passer perfekt til den modebevidste kvinde, som ønsker at tilføre sin stil en smule kant. Med andre ord – Onstage er et musthavebrand i enhver modebevidst kvindes garderobe, og det er et køb, som du ikke vil fortryde.

De seneste par år er skindbukserne igen blevet moderne – de stramme skindbukser, som giver en rå, men samtidig meget feminin dimension til dit look. Onstage laver skindbukser i mange forskellige farver. Om du ønsker dine nye go-to-skindbukser eller blot et par ekstra skindbukser i fx en brun farve, er der et par skindbukser til dig. Alt efter hvilke skindprodukter du er på udkig efter, har Onstage både mange varianter, når det kommer til materiale, farver, snit og design.

Miinto har samlet et bredt udvalg af modetøj og accessories til både mænd og kvinder fra Onstage. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og design, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item, du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge for at finde det item, du leder efter. Når du har fundet det, du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Filter

27 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1