Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

PACO RABANNE

Mange brands formår gennem årene at skille sig så meget ud i deres stil og udtryk, at deres produkter er lette at kende på lang afstand. Sådan et brand er Paco Rabanne, der med sin vovede og glamourøse stil sætter standarden blandt de største brands i verden. Er det noget, der tiltaler dig, skal du kigge nærmere her på siden. Vi har samlet et solidt udvalg fra Paco Rabanne, og derfor har vi alt fra de populære, karakteristiske parfumer til tøj, tasker og accessories til både mænd og kvinder. Der er ikke det, du ikke kan få fra Paco Rabanne.


Fra tøjdesign til ikoniske parfumer


Den spanskfødte Paco Rabanne begyndte sin karriere som modedesigner i 1960’erne. Her var det den franske modeverden, han udfordrede med sine provokerende og eksperimenterende design. Han designede og skabte smykker og tøj for de franske brands Givenchy, Dior og Balenciaga. Paco skilte sig ud i sine flamboyante design, da han brugte ukonventionelle materialer såsom metal, papir og plastik. Det var nyskabende og skabte en del debat på den franske modescene, da det var rebelsk at gå imod de etablerede normer inden for modeverdenen.

I 1969 gik Paco Rabanne ind i duftbranchen, og også her beviste han, at han har en fri og visionær tilgang. Han var en af de første til at udfordre den verden af dufte, man kendte på det tidspunkt. De duftkoder, han bruger i sine parfumer, fremprovokerer stærke følelser og har en særlig frækhed – ligesom ham selv. I 2008 blev den exceptionelt populære mandeparfume 1 Million lanceret, og det blev en succes verden over. Parfumen emmer af en særlig aroma, der sammen med dens karakteristiske guldflakon leder tankerne hen på glamour, luksus og avantgarde. Kvinderne skulle ikke snydes, så hurtigt derefter blev parfumen Lady Million lanceret.


Paco Rabannes eksklusive avantgarde-univers


Alle Paco Rabannes parfumer består af sensuelle noter, der på samme tid emmer af friskhed, og de er på mange måder tidløse. Parfumerne er perfekte til enhver anledning, og du kan være sikker på, at ifører du dig Paco Rabannes parfumer, vil duften blive genkendt af menneskerne omkring dig. I dag har Paco Rabanne over 50 parfumer i deres sortiment, og de efterlader alle et helt særligt, sanseligt indtryk. Det samme gør sig gældende for Paco Rabannes eksklusive tøjkollektioner og deres lækre accessories.

Alt, Paco Rabanne rører ved, skriger couture og avantgarde. Ligesom 1 Million-parfumen er i en guldflakon og formet som en guldbarre, er der ingen tvivl om, at hver en style giver dig en helt særlig følelse. De ekstravagante pailletter, glimmerdetaljer og vovede materialer er alle med til at give enhver et skud selvtillid, når man træder ind i et rum iført Paco Rabanne.

Tag et kig ind i Paco Rabannes luksuriøse univers med vores brede udvalg her hos Miinto. Vi er sikre på, at uanset hvad du køber fra den innovative designer, vil du blive revet med af stemningen. Hos os har du også mulighed for at dykke ned i de andre franske brands, som Paco Rabanne har haft et tæt samarbejde med. Vi forhandler nemlig også Dior, Balenciaga og Givenchy. Hvis du er vild med Paco Rabanne, er disse brands helt sikkert også noget for dig.

Ryd alle filtre

Paco Rabanne

Side 1 Af 5

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.