Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Pelle Pelle (98)

 

Pelle Pelle

Pelle Pelle er et populært streetwear brand, som blev grundlagt af Marc Buchanan i Detroit i 1978. Pelle Pelle opstod som en naturlig konsekvens af hiphop-kulturen, der ramte USA i 1970´erne, da de mange hiphoppere efterspurgte et brand, som indfangede hiphop-kulturen til fulde.

Pelle Pelles første kollektion af streetwear bestod primært af læderjakker, men Pelle Pelle blev hurtigt det første brand i verden, der introducerede baggy jeans. Sidenhen har Pelle Pelle udvidet produktsortimentet med sportswear, t-shirts, jakker, tasker og accessories.

Pelle Pelle følger konstant udviklingen indenfor modeindustrien og hiphop-miljøet, hvorfor brandet formår at være en af de førende leverandører af streetwear til unge over hele verden. Derfor er Pelle Pelle også elsket af mange stjerner fra sportsverdenen og hiphop-miljøet såsom 50 Cent, G Unit, Ludacris, Usher, Mario og NFL-spilleren Marques Colston.  

Med andre ord - streetwear fra Pelle Pelle er moderigtigt og trendy herretøj, som kombinerer essensen af hiphop-kulturen med cool designs gennem kvalitetstekstiler, farvekontraster og fede motiver. Derfor leverer Pelle Pelle streetwear, som er blandt de bedste produkter på markedet, samtidig med at kollektionerne er tro mod Pelle Pelle og hiphop-kulturen.   

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

98 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands