SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

SUMMER SALE - Spar op til 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Pelle Pelle

 

Pelle Pelle

Pelle Pelle er et populært streetwear brand, som blev grundlagt af Marc Buchanan i Detroit i 1978. Pelle Pelle opstod som en naturlig konsekvens af hiphop-kulturen, der ramte USA i 1970´erne, da de mange hiphoppere efterspurgte et brand, som indfangede hiphop-kulturen til fulde.

Pelle Pelles første kollektion af streetwear bestod primært af læderjakker, men Pelle Pelle blev hurtigt det første brand i verden, der introducerede baggy jeans. Sidenhen har Pelle Pelle udvidet produktsortimentet med sportswear, t-shirts, jakker, tasker og accessories.

Pelle Pelle følger konstant udviklingen indenfor modeindustrien og hiphop-miljøet, hvorfor brandet formår at være en af de førende leverandører af streetwear til unge over hele verden. Derfor er Pelle Pelle også elsket af mange stjerner fra sportsverdenen og hiphop-miljøet såsom 50 Cent, G Unit, Ludacris, Usher, Mario og NFL-spilleren Marques Colston.  

Med andre ord - streetwear fra Pelle Pelle er moderigtigt og trendy herretøj, som kombinerer essensen af hiphop-kulturen med cool designs gennem kvalitetstekstiler, farvekontraster og fede motiver. Derfor leverer Pelle Pelle streetwear, som er blandt de bedste produkter på markedet, samtidig med at kollektionerne er tro mod Pelle Pelle og hiphop-kulturen.   

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.