Red Collar Project

Red Collar Project

Red Collar Project er et svensk brand med et unikt koncept, og brandet er lanceret med en mission om at bryde gamle traditioner. Derfor er brandet opkaldt Red Collar Project, og navnet skal symbolisere, at Red Collar Project er garant for modetøj til alle trendy og moderigtige mænd og kvinder. Red Collar Project skelner ikke til individets uddannelse eller beskæftigelse – moden er det altoverskyggende.

Red Collar Project blev lanceret i 2008, og brandets innovative, kreative og spændende kollektioner af dame- og herretøj har på ganske kort tid opbygget et fantastisk renommé. Derfor er modetøj fra Red Collar Project populært i lande over hele verden såsom Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien og Japan, og brandet stiger i popularitet for hver ny kollektion af unikt herre- og dametøj, som præsenteres for offentligheden.

Fra et designmæssigt perspektiv er Red Collar Project karakteriseret ved et brand, som på bedste vis formår at genskabe gamle klassikere og bringe dem til live igen ved at tilføre innovative og moderigtige detaljer. Derfor er Red Collar Project synonym med stilrent, maskulint og tidløst design med et roligt og casual touch, samtidig med at dame- og herretøjskollektionerne er udført med en unik pasform. 

/ 0 Produkter

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.

Happy Shopping!

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis ombytning

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

60.000+ produkter

Fra mere end 1.400 brands

Brands Butikker Handelsbetingelser Om miinto.dk
Kontakt Spørgsmål og svar Returnering
Donér til Røde Kors Bliv en del af miinto Sitemap
Miinto Denmark Miinto Sweden Miinto Norway Miinto Netherlands
Følg Miinto
Copyright © 2008-2017 - All rights reserved
Miinto Aps Prags Boulevard 49, st 9 DK - 2300 København S