Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Roberto

Roberto
Roberto er et dansk brand med en super evne til at forkæle den stil- og kvalitetsbevidste mand med et spændende udvalg af modetøj, og det danske brand sender to nye kollektioner på gaden hvert år. Det er modevirksomheden Roberto Jeans of Denmark, der står bag lanceringen af Roberto, og den familieejede modevirksomhed har også sat et andet dansk brand, Finesmekker, i verden.

Med base i Næstved har Roberto formået at skabe en fanbase af modebevidste mænd over hele Danmark, men det danske brand oplever også en stigende popularitet uden for Danmarks grænser. Roberto har, med andre ord, fået vind i sejlene, og nye kollektioner er at finde i modebutikker rundt om i Europa. Den store succes er ingen tilfældighed, da det danske brand har skabt et look, der appellerer til den moderne mand.

Roberto Jeans of Denmark trådte ind på den danske modescene tilbage i 1988, og siden har designteamet haft held med at skabe et moderne look med et casual og sporty touch. Derudover er nye styles også udført med et velvalgt udpluk af unikke, moderigtige detaljer, der formår at komplimentere de lækre materialer og den flotte pasform på bedste vis – modetøj fra Roberto er garant for ´value for money´. 

Filter

17 resultater

  • 1
  • 1