Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Roberto (27)

Roberto
Roberto er et dansk brand med en super evne til at forkæle den stil- og kvalitetsbevidste mand med et spændende udvalg af modetøj, og det danske brand sender to nye kollektioner på gaden hvert år. Det er modevirksomheden Roberto Jeans of Denmark, der står bag lanceringen af Roberto, og den familieejede modevirksomhed har også sat et andet dansk brand, Finesmekker, i verden.

Med base i Næstved har Roberto formået at skabe en fanbase af modebevidste mænd over hele Danmark, men det danske brand oplever også en stigende popularitet uden for Danmarks grænser. Roberto har, med andre ord, fået vind i sejlene, og nye kollektioner er at finde i modebutikker rundt om i Europa. Den store succes er ingen tilfældighed, da det danske brand har skabt et look, der appellerer til den moderne mand.

Roberto Jeans of Denmark trådte ind på den danske modescene tilbage i 1988, og siden har designteamet haft held med at skabe et moderne look med et casual og sporty touch. Derudover er nye styles også udført med et velvalgt udpluk af unikke, moderigtige detaljer, der formår at komplimentere de lækre materialer og den flotte pasform på bedste vis – modetøj fra Roberto er garant for ´value for money´. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

27 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands