Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Rugged Gear

Rugged Gear er en dansk skoproducent, som blev etableret af Stina Granhof og Anders Granhof. Denne duo udvikler og designer selv alle sko fra idé til det færdige produkt. Deres designs tager udgangspunkt i de høje krav, vi alle stiller til vores fodtøj: det skal være slidstærkt, trendy og brugbart. Sko fra Rugged Gear er ikke bare kvalitet og god pasform – det er også smart og moderne fodtøj, der har det helt rigtige look, smarte detaljer og finesser. Så forkæl dig selv eller familien med lækkert og komfortabelt fodtøj fra Rugged Gear.

Komfort til dine fødder fra Rugged Gear

Rugged Gear har en ambition om at designe fede sko til gode og overkommelige priser, hvor kvaliteten hver gange overstiger din forventninger. I produktsortimentet kan du bl.a. finde støvler, sneakers, hjemmesko og meget mere, som der er behov for til familien. Rugged Gear bestræber sig på at fremstiller sko med god pasform, så dine fødder får den optimale komfort og kan holde hele dagen. Så mangler du, din mand eller barn sko, så er Rugged Gear et brand, der er værd at undersøge.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af sko til hele familien fra Rugged Gear. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt. Se hele udvalget neden for og god fornøjelse.

Filter

43 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1