Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Saint Laurent

Tilbage i 1961 i Paris blev et modebrand stiftet, og det har lige siden leveret smukke kollektioner på den globale modescene. Saint Laurent leverer i dag både tøj, accessories, sko og makeupprodukter, der gør det til det ultimative brand at forelske sig i. Du kan nemlig få det hele hos det franske brand, og du kan være sikker på, at der er tænkt over enhver detalje.

Sammen med blandt andet Isabel Marant er Saint Laurent ét af vores franske brands her på siden. Derfor får du også de klassiske snit og styles fra de franske gader, som man ikke kan andet end at holde af. Gå på jagt i vores store sortiment, hvor du finder kollektioner til både mænd, kvinder og børn.

Smuk siden 1961

Saint Laurent er ikke et navn, der er kommet af ingenting. Stifteren var nemlig Yves Saint Laurent, der, sammen med sin partner, stiftede det franske modehus. Siden tilblivelsen i 1961 er Saint Laurent blevet kendt som ét af verdens mest magtfulde og afgørende modehuse på verdensplan, og det er særligt kendt for sine moderne og ikoniske dele, såsom sine tuxedo-jakker til kvinder.

I løbet af 1960’erne og 1970’erne eksperimenterede Saint Laurent med blandt andet safarijakker til mænd og kvinder, høje støvler og Le Smoking-suit, der i 1966 blev verdenskendt. Op gennem 80’erne voksede det franske modehus sig kun større, og i begyndelsen af 90’erne kunne de præsentere verden for en række forskellige dufte til både mænd og kvinder. Dette kom i kølvandet på deres lancering af kosmetik i 1978.

Kend din stil med Saint Laurent

Det franske modehus har en stil, der er kendt over hele verden for sit smukke og minimalistiske udtryk. Særligt Le Smoking-suit og andre eksperimenter har sat sine spor, og i dag dominerer brandet med sin sans for de franske detaljer og ekstraordinære design. I dag leverer de en lang række forskellige styles, som du kan springe i med det samme. Derudover finder du også sko, lædervarer og smykker, og vi har selvfølgelig sørget for at samle det hele her på siden.

Vores udvalg rummer et væld af forskellige produkter, der har det ikoniske logo på sig. Dette er særligt kendetegnet for diverse tasker, men hos os finder du det også som stilethæl eller som spænde på dit bælte. For logoet er genkendeligt for alle modeentusiaster og er synonym til høj kvalitet og stilsikre valg.

Køb modetøj fra Saint Laurent hos Miinto

Hvis du gerne vil shoppe løs af udvalget fra Saint Laurent her på siden, er du mere end velkommen. Vi vil altid gerne hjælpe dig godt på vej, hvis du har spørgsmål, og du kan nemt søge rundt blandt mange andre brands. Er du vild med det sofistikerede og stilrene look, kan du også kigge nærmere på brands som Balenciaga og Celine, som vi ligeledes har et væld af forskellige produkter fra. Når du bestiller hos os, leverer vi det typisk inden for 1-3 hverdage. Du kan få det leveret direkte hjem til dig, hvis du gerne vil slippe for at skulle hente pakken et sted, men i stedet vil have den lige til døren.

Filter (1)

3 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1