Spar 10% på ALT | Kode: WOMEN10
Spar 10% på ALT | Kode: WOMEN10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Salt
Back

Salt

Er du på udkig efter moderne og klassiske styles, som både klæder dig moderigtigt på i fritiden, på jobbet og til finere anledninger? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Salt skaber modetøj til moderne mænd, som hele tiden er on-the-go. Deres tøj afspejler både den skandinaviske minimalisme, men med enkle twist af populære og nutidige trends og tendenser hentet direkte fra det internationale modebillede. Hvad enten du er på udkig efter en Salt jakke, strikket sweater eller en skjorte, finder du det her på siden. Hos Miinto.dk tilbyder vi ganske enkelt et væld af styles fra Salt her på siden, som stil- og kvalitetsmæssigt minder meget om danske SELECTED HOMME og Jack & Jones.

Skab en moderigtig og klassisk garderobe med Salt

Med Salt er du garanteret smarte og klassiske styles, der hurtigt bliver en fast del af dine garderobe. Du finder alt fra helfarvede skjorter i rene snit og strikkede sweatre med rullekraver til lune dunjakker og mønstrede skjorter. Salt er leveringsdygtige i moderigtige styles til mænd, der ønsker elegante og stilrene looks til arbejdet og mere sprudlende og iøjnefaldende looks til en tur i byen med gutterne. Ud over at skabe et væld af moderne styles giver brandet dig mulighed for at kombinere dem på kryds og tværs alt efter behov og anledning. Du kan eksempelvis kombinere et par chinos med en farverig skjorte og en strikket sweater for et klassisk look med et finurligt twist. Omvendt kan du også iklæde dig et par Levi’s jeans, den fede denim skjorte fra Salt og et par hippe sneakers til mænd for et mere råt og maskulint look. Der er mange muligheder med brandet, idet deres styles er super anvendelige og nemme at mikse på kryds og tværs med egne styles eller styles fra andre populære brands.

Salt har gjort den udskældte rullekrave til mænd in

I mange år har rullekraven været en smule udskældt i modebilledet, og det var de færreste mænd, der gladelig hoppede i en rullekrave style. Det har Salt dog formået at ændre med deres fede rullekrave styles i strikkede materialer, som på fineste vis skaber et casual og maskulint look. Du kan både vælge at købe en strikket sweater med rullekrave i din almindelige størrelse, men omvendt kan du også købe den en størrelse mindre, hvis du gerne vil have den til at sidde tættere, således den markerer og fremhæver musklerne på overkroppen. Er du stadig ikke overbevist? I så fald kan du også sagtens få fingrene i andre strikkede sweatre fra Salt. Brandet har skabt et væld af strikkede styles, og uanset om du er på udkig efter en klassisk model i mørkere nuancer eller en mere iøjnefaldende model i rød eller beige, finder du det hos Salt.

Find dine nye Salt design hos Miinto.dk

Hos Miinto.dk finder du et bredt udvalg af design fra Salt, og sortimentet rummer både et par fine chinos, en smart og enkel jakke med dun, en klassisk herreskjorte i lyseblå samt de mere farverige og mønstrede skjorter med blomsterprint. Derudover finder du moderigtige og populære accessories som bælter, tasker og huer. Uanset om du er på udkig efter en skjorte til weekendens kommende bytur, et par chinos til arbejdet eller en lun jakke til vinter, kan du finde inspiration hos Salt her på siden.

Filter

74 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1