Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- I Fri retur indtil 16. januar, 2023
Gratis retur indtil d. 16. Januar 2023
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands Seiko
Back

Seiko

Seiko er et japansk brand med en lang tradition for at forkæle stil- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder med et imponerende sortiment af luksuriøse ure. Lanceringen af det japanske brand fandt sted helt tilbage i 1881 med Kintarou Hattori som den kreative mand bag lanceringen af det populære brand. Kintarou Hattori var klar med den første kollektion af kvalitetsure i 1892 og det første lommeur fra Seiko kom først på markedet i 1895.

Siden har Seiko tilhørt eliten inden for design og produktion af kvalitetsure, og nye ure fra det japanske brand er et studie i stor kvalitet, innovative funktioner og flot design. Resultatet er eksklusive ure, der kommer i et væld af farver og designs og appellerer til mænd og kvinder med en kærlighed for kvalitetsure. Brandets ure har også været til at finde i populære spillefilm såsom ”James Bond” og ”Tilbage til Fremtiden”.

Seiko har også lanceret flere spændende produktserier, herunder Astron, Ananta, Sportura, Velatura og Premier, der alle retter sig mod forskellige målgrupper. Derfor tilbyder Seiko alle stil- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder, som har en passion for kvalitetsure, en unik mulighed for at tilføre samlingen af ure en ekstra dimension – det japanske brand har været en førende aktør i mange år, og det ser ud til at fortsætte.

Et innovativt brand

Det der kan være hemmeligheden bag Seiko’s uendelig succes, er det at de tænker kreativt og innovativt. Det kreative og teknologiske team bag Seiko ved altså godt, at man bliver nødt til hele tiden at tænke nyt og innovativt, hvis man gerne vil nå toppen og blive der. Det bevises også gennem de mange priser Seiko har modtaget gennem tiderne. Disse priser varierer i alt fra design til teknologi og prisregnen begyndte i 1968 og er altså stadig ikke sluttet i og med de igen modtog en pris i 2014. Seiko ved altså hvad de laver og derfor er det et stensikkert valg at købe et Seiko ur, da man ved at kvaliteten er mere end bare i top. På Miinto.dk har vi samlet nogle af de flotteste ure – alle fra Seiko. Vi har et bredt udvalg af massere af modeller, størrelser og farver, så du selv kan bestemme, hvilket ur der passer til dig. Se det store udvalg nedenfor.

Filter (1)

147 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2