SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

SUMMER SALE - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Seits
Back

Seits

Seits
Seits er et dansk brand med et bredt sortiment af ure til hele familien, og det er en traditionsrig forhandler af kvalitetsure, Nowa Time, der står bag det populære brand. De første ure fra Seits var klar i 2004, og i dag er der mere end 100 forhandlere af kvalitetsure i Danmark, som fører de smarte ure – og det er der intet at sige til. Det danske brand blev sendt i verden med en unik vision, og intet har ændret sig siden lanceringen.

Seits har, med andre ord, som mål at forkæle en bred skare af stil- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder med et spændende sortiment af ure, hvor kvalitet og design komplimenterer hinanden på bedste vis. Derfor er nye kollektioner fra det danske brand også karakteriseret ved stor variation, og de flotte ure kommer i et væld af designvarianter – Seits er altid klar med et spændende udvalg af kvalitetsure.

Nye ure fra det danske brand befinder sig også i kategorien af attraktive priser, og det gør, at stil- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder nemt kan tilføre samlingen af ure et spændende touch, uden at budgettet lider overlast – det betaler sig at holde øje med nye herre- og dameure fra Seits. 

Filter

21 resultater

  • 1
  • 1