Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Seits

Seits (19)

Seits
Seits er et dansk brand med et bredt sortiment af ure til hele familien, og det er en traditionsrig forhandler af kvalitetsure, Nowa Time, der står bag det populære brand. De første ure fra Seits var klar i 2004, og i dag er der mere end 100 forhandlere af kvalitetsure i Danmark, som fører de smarte ure – og det er der intet at sige til. Det danske brand blev sendt i verden med en unik vision, og intet har ændret sig siden lanceringen.

Seits har, med andre ord, som mål at forkæle en bred skare af stil- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder med et spændende sortiment af ure, hvor kvalitet og design komplimenterer hinanden på bedste vis. Derfor er nye kollektioner fra det danske brand også karakteriseret ved stor variation, og de flotte ure kommer i et væld af designvarianter – Seits er altid klar med et spændende udvalg af kvalitetsure.

Nye ure fra det danske brand befinder sig også i kategorien af attraktive priser, og det gør, at stil- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder nemt kan tilføre samlingen af ure et spændende touch, uden at budgettet lider overlast – det betaler sig at holde øje med nye herre- og dameure fra Seits. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

19 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands