Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

STEPHANIE

Stephanie er et dansk brand med mere end 20 år på bagen, og brandet har med stor succes produceret og solgt skind- og lædervarer til modeelskere over hele Europa. Derfor har Stephanie de sidste to årtier udviklet en unik evne til at producere tasker, punge og handsker, som er synonym med fremragende kvalitet og et stilrent design.

Stephanie er lanceret af modevirksomheden Scandinavian Bag Center, som blev etableret i starten af 1970´erne, og virksomheden har siden været en fremtrædende aktør i den danske modebranche. De mange år på toppen er et bevis på, at Scandinavian Bag Center såvel som Stephanie formår at levere unikke og lækre skind- og lædervarer til fordelagtige priser.

Fra et designmæssigt perspektiv er Stephanie karakteriseret ved tasker, punge, rygsække og handsker med et stilrent og moderne look med enkelte detaljer, som beriger produktsortimentet med et unikt touch. Med andre ord – Stephanie er synonym med et unikt sortiment af tasker, punge og handsker, som appellerer til moderne kvinder med en passion for lækre lædervarer og moderne design. 

Filter

3 resultater

  • 1
  • 1