Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

STEPHANIE (10)

Stephanie er et dansk brand med mere end 20 år på bagen, og brandet har med stor succes produceret og solgt skind- og lædervarer til modeelskere over hele Europa. Derfor har Stephanie de sidste to årtier udviklet en unik evne til at producere tasker, punge og handsker, som er synonym med fremragende kvalitet og et stilrent design.

Stephanie er lanceret af modevirksomheden Scandinavian Bag Center, som blev etableret i starten af 1970´erne, og virksomheden har siden været en fremtrædende aktør i den danske modebranche. De mange år på toppen er et bevis på, at Scandinavian Bag Center såvel som Stephanie formår at levere unikke og lækre skind- og lædervarer til fordelagtige priser.

Fra et designmæssigt perspektiv er Stephanie karakteriseret ved tasker, punge, rygsække og handsker med et stilrent og moderne look med enkelte detaljer, som beriger produktsortimentet med et unikt touch. Med andre ord – Stephanie er synonym med et unikt sortiment af tasker, punge og handsker, som appellerer til moderne kvinder med en passion for lækre lædervarer og moderne design. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

10 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands