Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Stone Island

Stone Island blev stiftet af italienske Massimo Osti i 1982 og blev især kendt som frontløber inden for farveteknikker og nye, unikke måder at behandle materialeoverflader på. Faktisk har Stone Island gennem årene opfundet intet mindre end 60.000 farveopskrifter. Virksomheden har nemlig sit eget farvelaboratorie, hvor de kombinerer avanceret teknologi og de mange års erfaring med masser af kreativitet, hvilket har resulteret i de mange tusinde farveopskrifter. Brandet er i dag stadig lig med hightech innovation mikset med den legende og eksperimenterende måde at designe og producere sportstøj til mænd på. Brandets navn, Stone Island, symboliserer friheden, der findes på en ø kombineret med styrken og uforanderligheden, der findes i sten. Ordene blev også valgt, fordi de er de mest hyppige navneord i forfatteren Joseph Conrads værker. Du kan altid kende Stone Island på det ikoniske kompas, der som regel sidder i venstre side på produkterne og symboliserer kærligheden til havet og målet om hele tiden at researche og innovere.

Tøj, der sprænger rammerne

Stone Island er på mange måde lig med street wear, og brandets nysgerrige, kreative og eksperimenterende identitet gør, at tøjet især er elsket hos den yngre generation og dem, der er vilde med casual tøj, de både kan bruge til træning og i en mere uformel, aktiv og afslappet hverdag. I de senere år har rappere verden over fået øjnene op for Stone Island, ligesom brandet også er at finde i enhver hardcore fodboldfans garderobe lige fra London til Moskva. Stone Island skubber grænser som intet andet brand, og det er umuligt at snakke om casual culture uden at nævne Stone Island. Brandet har lige fra dag ét været dedikeret til at overskride og skubbe til grænserne, og det er næsten klichéagtigt at snakke om innovation i relation til Stone Island. Innovation er ikke engang til diskussion; det er deres DNA, hvilket tydeligt skinner igennem både i deres tusindvis af farveopskrifter og i hvert eneste stykke tøj. Deres designs er unikke med materialer der bliver sammensat på nye måder, og farverne er nye, hvilket resulterer i typer af tøj, som ingen andre brands overhovedet har skænket en tanke. Hvad med eksempelvis en jakke, du kan vende vrangen ud på? Eller en jakke, der skifter farve afhængigt af temperaturen? Måske du også har set det hos andre brands, men dette italienske mærke fik idéen først. De er mærket, der altid har været forud for deres tid, og fortsat er det.

Køb Stone Island online hos Miinto

Stone Island er til dig, der gerne vil vise, at du er laid back, men samtidig gerne vil signalere, at du har stil og så absolut ikke går på kompromis med kvalitet. Hos Stone Island finder du jakker lavet af rustfrit stål, jakker med reflekser, jakker med aftagelige syninger og mange flere fede og helt igennem unikke styles. Mærkets oprindelige fokus var på at redefinere sportswear. I dag er tøjets alsidighed udviklet så du nemt kan bruge det i enhver situation med både stil og velbehag. Du finder alt fra jakkesæt til swimwear hos brandet inklusiv tasker og sko. Og du kan være sikker på at hver eneste tøjserie er gennemført til mindste detalje med præcist formål og baggrundshistorie!

Filter (1)

29 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1