0 DKK

SUPRA

Filter Clear All
0 products found

SUPRA

 

Supra er et amerikansk brand, som er designet til skatere af skatere, men derved ekskluderes andre med en hang til streetwear ikke fra af at nyde godt af de mange unikke og trendy sko og støvler fra Supra. Supra blev lanceret af Angel Cabada i 2006, som har stor forstand på design af streetwear, og Angel Cabada er også grundlægger af streetwear-brandet KR3W.

Derudover har Angel Cabada tætte bånd til skateboardmiljøet, og Supras succes skyldes til dels, at brandet bakkes op af legender indenfor skateboardkulturen såvel som store stjerner fra hiphop-miljøet såsom Justin Timberlake, Lil Wayne, Chris Brown og Kid Cudj.

Supras store popularitet skal derudover findes i brandets evne til at kombinere sko, som er perfekte til skateboarding, med unikt og trendy design, som nemt kan kombineres med modetøj fra alle stilarter. De mest populære produkter fra Supra inkluderer støvlerne Skytop, Vaiders og TK Society, og de karakteriseres ved mange fede farver og cool detaljer i ruskind, som ikke findes hos andre skofabrikanter eller tøjfirmaer.

Supra leverer unikke sko og støvler, og verdens trendsættere er hoppet med på bølgen. Tør du?   

filter / 0 Produkter

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.

Happy Shopping!

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

70.000+ PRODUKTER

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information