Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Tommy Hilfiger

Med Tommy Hilfiger er du garanteret stilsikre klassikere med et moderne twist til både mænd og kvinder. Vær med til at hylde amerikansk cool style med designs fra deres mange fede kollektioner. Siden brandet så dagens lys i 1985, har de været en global pioner inden for klassisk amerikansk cool style. Deres kollektioner er primært inspireret af den amerikanske kulturarv kombineret med nutidige trends og tendenser. Det sikrer dig designs, som bryder de gængse designkonventioner og fejrer individualiteten. Tommy Hilfiger er i dag et af de mest anerkendte livsstilsmærker, og det skyldes især, at de formår at kombinere deres ungdommelige ånd med deres skarpe blik for design, kvalitet og detaljer i samtlige af deres kollektioner. De er karakteriseret ved deres signaturfarver rød, blå og hvid, som alle deres designs er bygget op omkring.

Skab en enkel garderobe med designs i eminent kvalitet

Uanset om du søger et par fede denim jeans, en hvid T-shirt eller lækkert undertøj, er du klædt behageligt og smart på fra inderst til yderst med Hilfiger. Deres kollektioner bugner af jakker, sko og accessories med attitude, men de sørger også altid for at skabe enkle basic items, du kan bruge sæson efter sæson. Med Tommy Hilfiger er du garanteret et stilsikkert, men afslappet udtryk i sublim kvalitet. De går ikke på kompromis med kvalitet, og når du investerer i Hilfiger, får du designs, der er behagelige at have på, og som holder – både kvalitets- og stilmæssigt.

Designertøj med et moderne twist til hele familien

Tommy Hilfiger har siden 1985 formået at udvikle sig og skabe kollektioner, der emmer af kvalitet, attitude og simplicitet. Selvom de primært startede med at designe tøj til mænd med deres Tommy Hilfiger Sportswear-kollektion, skaber de i dag både tøj til mænd, kvinder og børn i hele verden. Deres autentiske designs og gode kvalitet tiltaler rigtigt mange, og det er blandt andet også én af grundene til deres store popularitet. Hilfiger hylder amerikansk cool style, men i moderne kreationer inspireret af popkulturen. Deres mange kollektioner består af jakker, sko og ure, der i deres udtryk leder tankerne tilbage på fortiden. Dog formår designerne hos Tommy Hilfiger at gøre det både moderne og nutidigt ved at tilføre et twist fra musikkens, sportens eller kunstens verden, hvilket giver hvert design et individuelt særpræg.

Tommy Hilfiger er et alsidigt brand med flere facetter

Selvom Hilfiger primært er kendt for at kreere smarte kollektioner med udgangspunkt i enkle og rene designs, finder du dog også high-end fashion. De har nemlig også skabt mere luksuriøse kollektioner, nemlig Hilfiger Collection og Tommy Hilfiger Tailored, der henvender sig til stilsikre kvinder og mænd. Fælles for de to kollektioner er, at de er skabt med de absolut bedste materialer fra verdens modemekka, Italien. Du finder alt fra jakkesæt til bluser, skjorter og afslappet weekendtøj. De udfordrer på hver sin vis deres velkendte designs, i og med at de benytter sig af kraftige farver og luksuriøse detaljer, men deres sans for design og kvalitet skinner stadig igennem. Hilfiger går aldrig på kompromis med deres gode kvalitet og velkendte design i røde, hvide og blå farver, men det er ikke ensbetydende med, at de ikke formår at forny sig.

Filter (1)

200 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2