0 DKK

Tony Cohen

Køn

Kategorier

Farver

Størrelser

Pris

DKK
-
DKK

Tony Cohen

Tony Cohen er en kreativ designer med en fortid hos mange førende europæiske brands, hvorfor den ambitiøse designer lancerede et brand med samme navn i 2004. Tony Cohen forsøgte sig dog først som professionel atlet i USA, men vendte hurtigt tilbage til Europa og en fremtid indenfor modebranchen, hvor det meste af hans familie allerede gjorde karriere.

Tony Cohen som brand har hjemme i den pulserende, kunstneriske og charmerende storby Amsterdam, hvorfor det hollandske brand benytter de mange fascinerende facetter i storbyen som inspirationskilde. Derudover er Tony Cohen inspireret af klassisk design såvel som de nyeste modetrends, hvorfor brandet altid er garant for moderigtigt design med et klassisk look, som er beriget med mange spændende detaljer og farvekombinationer.

Med andre ord – Tony Cohen er synonym med lækre kjoler, toppe, tunikaer og t-shirts med et klassisk, elegant og eksklusivt look, som appellerer til moderne og trendy kvinder med en sans for detalje- og farverigt design. Derudover er modetøj fra Tony Cohen ideelt til kvalitets- og modebevidste kvinder, og brandets produktsortiment afspejler dette på fornemmeste vis.

/ 3 Produkter

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis ombytning

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

60.000+ produkter

Fra mere end 1.400 brands

Nyttig information