Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

VERO MODA

Er du på udkig efter moderne modetøj med et feminint touch? Så bør du kigge nærmere på danske Vero Moda, som sæson efter sæson skaber styles inspireret af de største trends og tendenser fra internationale catwalks.

Vero Moda så dagens lys i 1987 i en mindre by i Midtjylland. I dag er det nok de færreste, som ikke kender til det populære brand, eftersom det er et af de førende inden for Bestseller-familien. Det var Troels Holch Povlsen, som tilbage i slut 80’erne grundlagde det populære og verdensomspændende brand, og historien bag navnet er faktisk lidt pudsig. Troels Holch Povlsen stødte nemlig blot på navnet ”Vero Moda” på en T-shirt og besluttede instinktivt, at det ville være et godt navn til et tøjbrand til moderigtige kvinder. Og dét blev startskuddet på en enorm succes i både ind- og udland. Navnet Vero Moda betyder ”true fashion”, og det må man i sandhed sige, at det danske brand skaber sæson efter sæson.

Skab en garderobe med moderigtige styles fra Vero Moda

Med Vero Moda kan du skabe en garderobe, der oser af moderne og nutidige trends og tendenser. De har et skarpt øje rettet mod det internationale modebillede, hvor de gang på gang henter inspiration til deres nye kollektioner. Der i al enkelhed tale om et brand, der har fingeren på pulsen og skaber moderigtige designs til den almindelige kvinde. Du finder altså altid jeans, kjoler, toppe, jakker og bukser, der afspejler det absolut nyeste inden for modeverdenen. Dog ønsker Vero Moda også at skabe en række designs til basisgarderoben, og af den grund finder du altid toppe og T-shirts i simple snit og farver som sort, hvid og grå. Som kvinde har du dermed adgang til et skønt univers, der både oser af nye og sprudlende designs samt de mere neutrale og tidløse af slagsen. Af den grund er Vero Moda også en vaskeægte fashion-darling, kvinder tyer til, og en favorit blandt rigtigt mange både nationalt og internationalt.

Især Vero Moda jeans har opnået stor popularitet, da de er nemme at få fingrene i overalt, du behøver ikke at tømme hele pengepungen, og så følger de ovenikøbet de nyeste modetrends. Der er altså tale om et brand, der på fineste vis sætter sig i kvinders sted og anskuer modeverdenen på deres præmisser.

Et brand med en dynamisk og nem tilgang til mode

Siden brandets spæde start i slut 80’erne, har de haft en både dynamisk og nem tilgang til mode. Visionen bag Vero Moda er at skabe nye og trendy styles samt basiskollektioner til yngre kvinder, der gerne vil have fingrene i absolutte musthaves til deres garderobe. Brandet har dog en ret afslappet og ”laidback” tilgang til mode, og de ønsker ikke at gøre mode mere kompliceret end nødvendigt. Derfor er du altså ikke bare sikret populære styles, der er oppe i tiden, men derimod også styles udarbejdet i funktionelle og komfortable materialer. Det betyder, at jeans, bukser, T-shirts, toppe, kjoler og meget andet er skabt i materialer, du har lyst til at iklæde dig dag efter dag. For hvad nytter det, at dit modetøj faktisk ikke rigtig kan bæres, vaskes eller renses? Eftersom Vero Moda er en bærende del af Bestseller-familien, er du med dem garanteret en stor erfaring, passion, dygtighed og et verdensomspændende brand, der på fineste vis navigerer i en dynamisk modeverden, hvor trends og tendenser hurtigt skifter. De formår dog at have det ene ben solidt plantet i den jyske muld og det andet ben i en pulserende modeverden, hvilket sikrer dig det bedste fra begge verdener.

Filter

182 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2