EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Yves Saint Laurent (0)

Yves Saint Laurent er et af de mest fremtrædende modehuse i det 20. århundrede, og brandet, der oprindeligt var et haute couture modehus, revolutionerede moderne mode i 1966 med lanceringen af luksuriøs ready-to-wear mode under navnet Saint Laurent Rive Gauche. Siden sin spæde begyndelse har Yves Saint Laurent haft enorm indflydelse både inden for og uden for modebranchen, og gennem årene har grundlæggeren, Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent, sikret sig et ry som en af det 20. århundredes største designere og personligheder. Derfor finder du naturligvis også skønne kreationer fra brandet under Yves Saint Laurent vintage og parfumer, hvormed du kan tilføre dit look et ekstra touch.

Yves Saint Laurent – design med empowerment og provokation

Yves Saint Laurents kreativitet var og er hjertet i brandet, og han skubbede og udfordrede hele tiden grænserne inden for design. Han var aldrig bange for at chokere eller provokere, og brandet blev hurtigt synonym med empowerment, attitude og kreativ frihed forenet i eksklusive design. Modehuset var dengang et af de første, som skabte luksuriøse og revolutionære design, og denne ånd og tilgang til design er grundlaget for Yves Saint Laurents design-DNA. Yves Saint Laurent har en meget markant identitet og stærk design-identitet, hvilket ses i alle deres kreationer fra gudeskønne tasker til kjoler, jakkesæt og parfumer. Brandet var og vil altid være relevant, og det er stadig med til at bestemme, hvor moden skal bevæge sig hen med sine forførende og eksklusive kollektioner. Modehuset konkurrerer nu globalt med eksklusive luksusbrands som Gucci, Prada, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Armani, Louis Vuitton og mange flere, og de har med årene indtaget en førende position inden for branchen. Yves Saint Laurent designer og markedsfører en bred vifte af ready-to-wear, tasker, sko, små lædervarer, smykker, tørklæder, slips, briller og parfumer til mænd og kvinder.

Yves Saint Laurents kollektioner forener klassisk elegance med cool vibes

Yves Saint Laurent har vist, at luksusbrands med stor succes kan hente inspiration fra gaderne uden at miste deres identitet og eksklusivitet. Brandets inspiration fra gadekultur eksemplificeres bedst ved rekrutteringen af modeller med det ”rigtige” udseende fra gaden for at skabe modeshows, der er edgy og alligevel elegante. Alt dette kan Yves Saint Laurent takke Hedi Slimane for, som fra 2012 til 2016 igen sad som kreativ direktør i modehuset og formåede at løfte brandet til et helt nyt niveau. Han rebrandede ganske enkelt Yves Saint Laurent på ny under navnet Saint Laurent. Ud over at sætte nye standarder for, hvem Saint Laurent er, og hvad der er cool, var Slimane også med til at lancere en ”permanent collection” bestående af signaturstykker, som er tilgængelige sæson efter sæson. Modeelskende mænd og kvinder køber ikke kun luksusvarer for deres stil og kvalitet, men også for deres tidløse natur. Kollektionen består af alt fra klassiske styles som brandets ikoniske bikerjakker og den traditionelle stribede Breton bluse, som begge sælges sæson efter sæson. Netop disse har været med til at positionere Yves Saint Laurent som et modehus, der også skaber tidløse og klassiske luksusstykker foruden deres ultra high-end fashion styles.

Yves Saint Laurent parfumer hos Miinto.dk

Hos Miinto.dk finder du et væld af skønne Yves Saint Laurent parfumer til mænd og kvinder, og uanset om du er på udkig efter en sporty og frisk parfume, en parfume med lette blomsternoter eller en mere tung og eksotisk parfume, er brandet leveringsdygtige i dette og meget andet. Yves Saint Laurent har i den grad manifesteret sig som et modehus, der kan iklæde dig i stilsikre og eksklusive styles fra top til tå samt tilføre dit look et sidste pift med en Saint Laurent parfume.

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands