SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60% | Fri fragt ved køb over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Zarah Voigt Jewellery (0)

Zarah Voigt blander grafisk design og minimalisme
Vi kvinder elsker smykker, og vi elsker at gøre noget ekstra ud af os selv. Med smykker fra Zarah Voigt får vi for alvor muligheden for at tilføre vores look et eksklusivt og cool udtryk. Den danske designer Zarah Voigt er nemlig kendt for at skabe stærke statement avantgarde kollektioner. Med sirlig udført elegance er hendes smykkekollektioner raffinerede i deres poetiske og personlige udtryk. Smykker fra Zarah Voigt er indbegrebet af minimalistisk grafisk design blandet med modernitet og ekstravagance.

Zarah Voigt henter inspiration i teatrets verden
Med Zarah Voigts baggrund og uddannelse som Scenograf og Haute Couture-designer, henter hun inspiration fra hele teatrets rige univers, koger det ned til smykkets miniatureverden og frembringer hele små scenografier og dagdrømmeuniverser i Couture-fornem forarbejdning - noble metaller, sølverne skygger og oxiderede stråle-silhouetter. Med sin minimalistiske tilgang til et magisk univers skaber Zarah Voigt sin egen smykkeverden. Zarah Voigt har desuden også en særlig evne til at blande et råt element ind i en ellers meget pyntet verden, som smykkeverden nu engang er. Smykkerne er feminine men på en raffineret og rå måde, som gør, at man kan fremhæve sin feminine side og samtidig tilføre sit look klasse og kant.
Kort sagt, smykker fra Zarah Voigt er prikken over i´et, hvis du gerne vil skabe et andeledes og spændende udtryk. Zarah Voigt arbejder hovedsagligt med sølv og guld, og har frembragt sofistikerede kollektioner, der med hendes altid kendetegnende dramatiske og grafiske signatur står som stærke arkitektoniske design-ikoner. Nye kollektioner lanceres hvert halve år, udført i højeste kvalitet.

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 30 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands