0 DKK

Zay

Zay

 

Zay

Zay er en ud af mange kollektioner fra tøjproducenten Zizzi, som designer dametøj i store størrelser. Zizzis vision er, at alle kvinder skal kunne klæde sig i moderigtigt og smart dametøj – uanset alder, vægt og højde. Derfor producerer Zizzi dametøj i størrelserne 42-56, hvor kvalitet og pasform er i top. Derudover er alle kollektioner fra Zizzi designet med udgangspunkt i årstidens mode, hvorfor tøjet afspejler tidens farver og stil. Zizzi er det perfekte brand til kvinder, som elsker deres kvindelige former og gerne vil vise dem frem i smart og moderigtigt dametøj.

Tøjkollektionen Zay er Zizzis stolthed, og Zay er designet med henblik på at tilbyde Zizzis kunder dametøj til specielle begivenheder. Zay er derfor kendetegnet ved dametøj, der fremhæver den feminine og smukke side af den kvindelige krop, og kollektionen er en kombination af fine, eksklusive festkjoler, flotte toppe med pailetter, moderigtige jakker og meget andet. Zay er derfor din mulighed for at klæde dig i moderigtigt dametøj, hvor kvaliteten er i top, samtidig med at priserne befinder sig på et overskueligt niveau. 

/ 0 Produkter

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.

Happy Shopping!

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis ombytning

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

60.000+ produkter

Fra mere end 1.400 brands

Nyttig information