SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

SUMMER SALE - Spar op til 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

styleguides

Det er altid lækkert med nyt tøj, men det er ikke altid nemt finde det perfekte look. Nye bidrag til garderoben skal kunne kombineres med tøj, man allerede har, men også tilføre noget nyt og friskt. Er der materialer, farver eller pasformer som du foretrækker? Gå på opdagelse i vores styleguides og bliv klogere på dine muligheder.

Featured

AW19 Trendrapport

Opdater garderoben med efterårets brede vifte af trends. Alt fra bløde strik til punk inspireret tilbehør.

Sustainable designer

Modedesigner bag mærkerne Pieszak & Tomorrow Denim. Få hendes tips og tricks om mode & bæredygtighed.

Mode med omtanke

Tag det bedre valg, ved at vælge bæredygtige produkter. Vi er godt på vej til mode med omtanke.

Sustainable

Tag det bedre valg, ved at vælge bæredygtige produkter. Vi er godt på vej til mode med omtanke.

CPH-Fashionweek

Få modeugens 3 vigtigste looks. Til dig der vil være på forkant med næste sommers mode.

Vintage styleguide

Få tips og tricks fra influencer Sara Dimitrijevic Samucha (@sarasamucha) til din vintage shopping.

Den perfekte feriekuffert

Få tips til både kufferten, stilen og destinationen. Vi har bedt to modeeksperter og influenser pakke deres perfekte feriekuffert.

Miinto Favourite LGS

Kom med til en af Århus bedste butikker – Light Green Studio er juli måneds Miinto Favourite. Oplev det bæredygtige udvalg her.

Accessories Sommer 19

Sæsonens ultimativt bedste accessories: tasker, bælter, smykker, sneakers og sandaler til din sommer.

Kategorier

Chinos test always cached

Chinos er trendy uden at gå på kompromis med funktionalitet og komfort. Bliv klogere på chinosbukser, som får dig til at se godt ud og få en ny klassiker til din garderobe.

Skuldertasker

Fokus er på funktionalitet og rummelighed. Skuldertasken er til dig, som har brug for at bære rundt på flere ting i hverdagen uden at gå på kompromis med din fashionable garderobe.

Bæltetasker

Den praktiske og moderne taske er blevet et uundgåeligt modefænomen, som alle vil have fingrene i. Opdag de mange muligheder for styling, som disse smarte tasker giver dig.

Chinos

Chinos er trendy uden at gå på kompromis med funktionalitet og komfort. Bliv klogere på chinosbukser, som får dig til at se godt ud og få en ny klassiker til din garderobe.

Læderbukser

Læderbukser til kvinder oser af eksklusivitet og elegance, men de har samtidigt også kant og attitude. Fordyb dig i det populære modefænomen, og få tips til at skabe et look, du vil elske.

Joggingbukser

Komfortabel fashion er in. Få de allerbedste tips til at skabe det perfekte afslappede og cool look, som både fungerer til hverdagen og i weekenden.

Håndtasker

Den ikoniske håndtaske er et must have i enhver garderobe. Den er ikke blot praktisk, men er også en essentiel del af dit look. Udforsk det fantastiske univers af klassiske og moderne håndtasker.

Bukser

Bukser er et klassisk must have til din garderobe. Gå på opdagelse i vores skønne univers af bukser, og lær, hvordan du vælger de rette bukser.

Rygsække

Rygsække har positioneret sig som eksklusive mode items og er et must have i hverdagsgarderoben. Lær om det bedste inden for funktionel mode, og find inspiration til din næste rygsæk.

Tasker

Tasker er de perfekte fashion statements. Udforsk en verden af forskellige tasker, materialer og stilarter, og bliv klogere på, hvilken taske der passer til dig og dine behov.

Clutch

En clutch sørger for, at du har de vigtigste ting lige ved hånden og er det perfekte item til en aften i byen. Lad dig inspirere af de allerstørste clutch trends lige nu.

Jeans

Jeans er en vaskeægte klassiker og er en essentiel del af manges garderobe. Det betyder dog ikke, at det er nemt at vælge det helt rigtige par. Få tips til at vælge netop dén pasform, som passer til dig og din figur.

How to

Materialeguiden

Bliv inspireret af de forskellige materialer, som vores tøj er lavet af, og bliv klogere på, hvordan du køber det rette tøj i de rette materialer.