Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

FRAKKER TIL DAMER

En flot og feminin frakke er en essentiel del af garderoben hos alle kvinder. En frakke kan pifte ethvert outfit op med elegance og stil. Særligt i de køligere måneder er den vigtigste del af outfittet – faktisk det, som udgør outfittet – frakken. Det er derfor også vigtigt at finde den helt rette, som du kan få glæde af i mange år, og som kan blive en trofast favorit i garderoben.


Svøb dig ind i en lækker frakke i vintermånederne


Frakken minder på mange måder om en jakke, men har ofte en smule mere længde. Frakker til kvinder kan fås i mange forskellige modeller, stile og farver og er lavet i et hav af forskellige materialer alt afhængig af formålet med den specifikke frakke. Du kan købe flot og moderigtigt overtøj til alle sæsoner i form af vinterfrakker, overgangsfrakker og sommerfrakker, og kan altid skabe et chikt eller afslappet look ligegyldigt årstiden. Både uldfrakker og dunfrakker er begge modeller, der er højest eftertragtede. Begge frakker er store hits denne sæson, da de holder på varmen og samtidig er flotte og feminine. Match din frakke med fede accessories såsom tasker, vanter, tørklæder og huer, og skab et personligt og eksklusivt vinteroutfit, der passer til alt slags tøj.


Flotte og elegante damefrakker


De mange smukke frakker findes i et væld af farver og modeller. De mest populære frakker ses ofte i mørke og diskrete farver såsom sort, grå, grøn, brun eller blå, da det gør det let at sammensætte resten af dit outfit med masser af farver og styles. Dog kan du også finde feminine, flotte og moderigtige frakker i lyse og sartere nuancer, såsom beige, hvid og pastel pink, som kan løfte dit outfit med luksus og stil. En typisk frakke findes i lækre materialer som uld og er dermed rigtig god at holde varmen i. I de øvrige måneder er en trenchcoat et smart og stilfuldt valg til hverdagen, hvor den komplementerer dit outfit med elegance og passer til det meste.

Uanset årstiden behøver du altså ikke at gå på kompromis med dit valg. Du kan tilmed vælge at have overtøj til både pænt brug og hverdagsbrug. På den måde slider du ikke på din nye frakke, så du kan få glæde af den i mange år frem.


Prikken over i’et til ethvert arrangement


Uanset arrangementet og årstiden så er det som regel altid en god ide at medbringe lidt overtøj. Det er dog vigtigt, når vi vælger det overtøj, vi skal have med, at finde noget, som passer pænt til vores tøj, nu hvor vi har gjort så meget ud af os selv. Frakker er et smukt stykke overtøj, som ikke kun gør sig godt til hverdag, men også til de mindre og store begivenheder vi bliver inviteret med til. Du kan altså med fordel kigge efter overtøj her til dit næste arrangement.

De elegante og tidløse frakker fås i flere længder. Når du er på udkig efter den helt rigtige til at gå over dit flotte outfit, så er det en god ide at tænke over længden. Har du en lang kjole eller nederdel på, vil en lang model være et smukt og stilet valg. Har du derimod bukser eller shorts på, kan en lille, kort frakke være et elegant og chikt kirsebær på toppen. Det er altså vigtigt at vælge din frakke ud fra dit outfit.


Match nemt din personlige stil


Frakker har altid været et populært stykke overtøj til kvinden og er det stadig i dag. Selvom frakker ofte er forbundet med at være elegante og feminine, så ses de i mange afskygninger i moden i dag. Du kan altså nemt finde lige præcis dét stykke overtøj, du ønsker og er på udkig efter – uanset din personlige stil.

Er du til det mere rå look, kan en lang trenchcoat over en strik og kort nederdel med et par langskaftede, robuste støvler være meget smart. Hvis du er til en mere sporty stil, kan en kort frakke med et par smarte bukser og fede sneakers være det helt rette. Er du derimod til det klassiske, tidløse look, så finder du nemt et hav af smarte muligheder til at matche din stil. Det er altså bare at gå på opdagelse i vores mange forskellige designs og brands, så du kan finde den helt rette style til dig.


En frakke til alle


Hos Miinto har vi samlet et kæmpe udvalg af skønne frakker til kvinder designet af eksklusive mærker. Du kan blandt andet finde frakker fra populære brands såsom Ganni, Inwear, Burberry, Gustav, Max Mara, Rockandblue og mange flere. Leder du efter en cool frakke, der holder på varmen og samtidig udstråler mode, stil og luksus, kan du finde den her. Ligegyldigt om du leder efter en uldfrakke eller en trenchcoat, kan Miinto hjælpe dig – vi har en frakke lige til dig.

Har du allerede fundet den perfekte frakke her på siden, og mangler du måske andet smart tøj at style den med – måske du er inviteret til et helt særligt arrangement og derfor mangler et helt outfit? Frygt ej – hos Miinto har vi mere end 3.000 brands. Du kan altså let finde bukser, bluser, toppe, skjorter, kjoler og meget mere her på siden – perfekt til hverdagens fester og livets store begivenheder.

 

Side 1 Af 42

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.