Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Frakker
Back

Frakker til damer

En flot og feminin frakke er en essentiel del af garderoben hos alle kvinder. En frakke kan pifte ethvert outfit op med elegance og stil.

Svøb dig ind i en lækker frakke i vintermånederne

Frakken minder på mange måder om en jakke, men har ofte en smule mere længde. Frakker til kvinder kan fås i mange forskellige modeller, stile og farver og er lavet i et hav af forskellige materialer, alt afhængig af formålet med den specifikke frakke. Du kan købe flot og moderigtigt overtøj til alle sæsoner i form af vinterfrakker, overgangsfrakker og sommerfrakker, og kan altså altid skabe et chikt eller afslappet look ligegyldigt årstiden. Både uldfrakker og dunfrakker er begge modeller, der er højest eftertragtede. Begge frakker er store hits denne sæson, da de holder på varmen og samtidig er flotte og feminine. Match din frakke med fede accessories såsom tasker, vanter, tørklæder og huer, og skab et personligt og eksklusivt vinteroutfit, der passer til alt slags tøj.

Flotte og elegante damefrakker

De mange smukke frakker findes i et væld af farver og modeller. De mest populære frakker ses ofte i mørke og diskrete farver såsom sort, grå, grøn, brun eller blå, da det gør det let at sammensætte resten af dit outfit med masser af farver og styles. Dog kan du også finde feminine, flotte og moderigtige frakker i lyse og sartere nuancer, såsom beige, hvid og pastel pink, som kan løfte dit outfit med luksus og stil. En typisk frakke findes i lækre materialer som uld, og er dermed rigtig god at holde varmen i. I de øvrige måneder er en trenchcoat et smart og stilfuld valg til hverdagen, hvor den komplementerer dit outfit med elegance og passer til det meste.

En frakke til alle

På miinto.dk har vi samlet et kæmpe udvalg af skønne frakker til kvinder designet af eksklusive mærker. Du kan blandt andet finde frakker fra populære brands såsom Ganni, Inwear, Gustav, Max Mara, Rockandblue og mange mange flere. Leder du efter en cool frakke, der holder på varmen og samtidig udstråler mode, stil og luksus, kan du finde den her. Ligegyldigt om du leder efter en uldfrakke eller en trenchcoat, kan Miinto hjælpe dig – vi har en frakken lige til dig.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1174 resultater

Side 1 af 12

Næste

Side 1 af 12