SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

SUMMER SALE - Spar op til 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Tunikaer til kvinder

Tunikaen kan styles til både hverdag og fest

Vi kvinder er vilde med tunika-kjolen, fordi den er den perfekte hverdagskjole, som samtidig kan styles til fest med hjælp fra de rigtige acessories. Tunikaen er højt elsket, og har været det længe, fordi den er så fin og feminin på en afslappet måde, og så er den dejlig let og løs at have på. Du kan skabe et fedt og afslappet look til hverdag ved at style din tunika med et par jeans eller leggings, sammen med et par ankelstøvler og en praktisk taske. Til en festlig aften i byen med veninderne kan du skifte bukserne ud med en fin nederdel og pifte tunikaen op med forskellige accessories, såsom en flot halskæde eller et cool armbånd.

Kender du historien bag tunikaen?

Faktisk er tunikaen en kjole, som vi har brugt altid. Det er nemlig en meget gammel beklædningsgenstand, som vi kan spore langt tilbage i historien – faktisk helt tilbage til antikken og middelalderen. I dag er det sjældent, at vi ser mænd i tunikaer, men sådan har det ikke altid været. I middelalderen var tunikaen nemlig en kjole både for mænd og for kvinder, og man brugte den med et bælte i taljen. Den var heller ikke lavet af lette blomstrede materialer, men af tungt hør eller uld i brune farver. Tunikaen gjorde sin entre i modeverdenen i 1950érne, da der pludselig kom en masse fokus på kvinders rettigheder. Det var slut med stramt, konservativt og ubehageligt tøj, og det var tid til løse, behagelige og spraglede tendenser. Her passede tunikaen perfekt ind. Den stod for netop det, som betegnede den nye mode for kvinder: løst, flagrende, farverigt og komfortabelt tøj.

Tunikaer på Miinto

Kort sagt, mangler du en kjole, der kan bruges til lidt af hvert, vil en tunika være det oplagte valg. Miinto.dk har et varieret udvalg af modeler, og du kan finde tunikaer fra lækre mærker som for eksempel Saint Tropez, Rosemunde, Share female, Vila, Transit, Nör Denmark, Kaffe, Cream og Culture.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

403 resultater

  • 1
  • 2
  • 5
  • 1
  • 2
  • 5