Accessories

Brands

Kategorier

Farver

Størrelser

Pris

DKK
-
DKK

Accessories

Miinto.dk bugner med lækre accessories, uanset hvilken stil eller look du foretrækker. Med andre ord – Miinto.dk er garant for et stort og mangfoldigt udvalg af accessories, og som oftest finder du accessories fra nogle af verdens førende brands. Derudover er Miinto.dk også det foretrukne sted af gå på jagt efter nye, smarte accessories fra trendy danske brands, og sortimentet består af accessories i alverdens farver og design.

Derfor udgøres accessories på Miinto.dk af lækre pelshandsker og -hårbånd fra Margit Pels såvel som solbriller, smykker og tørklæder fra Pieces. Derudover vrimler det med unikke produkter fra Sisters Point, Cecilliemossing CPH, Stylesnob, Becksöndergaard og Just Female samt mange andre brands, og ens for dem alle er et trendy og unikt look, der tilfører et moderigtigt touch til enhver stil.

Sortimentet af accessories på Miinto.dk består imidlertid af mere end traditionelle og klassiske accessories, idet produktudvalget er beriget med smarte høretelefoner fra Urbanears såvel som et unikt cover
til din iPhone fra Foxy Smykker. Det er, med andre ord, altid muligt at finde nye og lækre accessories på Miinto.dk, der matcher enhver stil og ethvert look – uanset personlige præferencer.

/ 2651 Produkter

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis ombytning

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

60.000+ produkter

Fra mere end 1.400 brands

Brands Butikker Handelsbetingelser Om miinto.dk
Kontakt Spørgsmål og svar Returnering
Donér til Røde Kors Anbefal butik Bliv en del af miinto Sitemap
Miinto Denmark Miinto Sweden Miinto Norway Miinto Netherlands
Følg Miinto
Copyright © 2008-2017 - All rights reserved
Miinto Aps Prags Boulevard 49, st 9 DK - 2300 København S