GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Handsker (478)

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

478 Produkter fundet

Handsker

// Black Friday 2018 //

Glæd dig til Black Friday, hvor vi sætter priserne ned på tusindvis af varer, og på bl.a. også handsker. Kom og gør et kup.

Psst, vores Black Friday tilbud starter d. 23. november fra midnat.

Fryser du på fingrene? Så er det ved at være tid til, at udvælge et par nye handsker. Der findes masser af obligatorisk tilbehør, som er nødvendig, hvis man vil varmt og sikkert gennem de kolde årstider – start med udstyr til hænderne, og du er godt på vej.

Et bredt udvalg af handsker til kvinder i et væld af designs og farver

Miinto.dk er beriget med et mangfoldigt sortiment af handsker i alskens farver og design, og produktsortimentet bugner med stilrene læderhandsker. Du finder her det store sortiment af handsker til damer, som er på udkig efter alt fra charmerende og feminine vanter og luffer, til de lidt mere rå og casual fingerløse handsker eller bløde skindluffer. Derudover finder du et stort udvalg af stilede vanter og luffer, der tilføjer et varmende og smart element til ethvert moderigtigt look.Det store udvalg af læderhandsker og skindhandsker på Miinto.dk er synonym med handsker i fremragende kvalitet, der er udført i lækre og bløde materialer. Derfor er Miinto.dk garant for trendy og moderigtige handsker fra velrenommerede brands såsom Pieces, DAY Birger et Mikkelsen, Gustav, Handskbutiken, Hestra, Adax, Belsac og Tiger of Sweden.

Handsker beskytter dine hænder og fingre

Men selvom handsker hører til vintertilbehøret, så behøver det ikke at være minusgrader udenfor. Ligesom med alt andet tilbehør, så er der også gået mode i handsker. Derfor finder du alle mulige mærker, der hver især byder på forskellige stilarter. Her på Miinto.dk finder du kvindehandsker i alle afskygninger, alt fra lange skindhandsker til efteråret eller varm handsker med foer til vinteren. Så er kan du altid tage bedst mulig vare på dine hænder og fingre.

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands