EKSTRAORDINÆRT UDSALG - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

UDSALG - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Tørklæder (941)

Pryd din hals eller hår med et skønt tørklæde, som passer til den nuværende sæson, og bliv inspireret af de uendelige muligheder i vores store sortiment af lækre tørklæder i et væld af udtryk og stilarter.

Berig dine looks med tørklæder til kvinder

Det er altid muligt at finde et trendy og unikt tørklæde på Miinto.dk, der kan tilføre den personlige stil en ekstra dimension med en smart detalje. Du kan bruge dit tørklæde til at fuldende dit outfit og tilpasse dit look til alle situationer. Miinto.dk bugner med lækre og moderigtige tørklæder, der er produceret i kvalitetsmaterialer såsom cashmere tørklæder, samt tørklæder i silke, uld og bomuld, som er perfekte til at skabe et unikt og sofistikeret look. Vi har strikkede tørklæder, og f.eks. mønstrede tørklæder med stjerner, lette sommerlige tørklæder, og store og varme tørklæder – hav et tørklæde til hver sæson! Du kan altid få fingre i et lækkert tørklæde fra et af modebranchens mest populære brands, såsom BeckSöndergaard, Lala Berlin, By Malene Birger, Munthe og Rabens Saloner. Vores brands står klar til at tilbyde trendy tørklæder i top kvalitet, samt i et væld af forskellige farver, mønstre og design.

Tørklæder til damer er den perfekte accessory

Et tørklæde er perfekt som tilbehør til dit outfit, hvad end det er vinter, efterår eller forår. Du kan selvfølgelig bruge et dejligt stort og lækkert tørklæde i uld til at holde varmen, når det er koldt. Et tørklæde er nemlig helt uundværligt, når kulden rammer. Tørklæder kan også gøre dit tøj mere afslappet. Hvis du vælger et oversize tørklæde til dit outfit, kan du sagtens bruge det indenfor for at skabe et casual og hyggeligt look. Brug eventuelt et stort tørklæde til en lille og feminin jakke for at blande kontraster, og skab et chikt forårs look. Et stort tørklæde kan også bruges som et varmt sjal til festlige aftener, hvor du har brug for noget varmt om skuldrene, uden at tage opmærksomheden væk fra kjolen. Du kan også vælge et fint og fikst tørklæde for at give dit look et ekstra pift af detaljer, femininitet og kant. Bind tørklædet på et væld af forskellige måder for at ændre tørklædens udtryk og stil. Tjek de mange tørklæder ud på Miinto.dk, og find lige det tørklæde du mangler for at fulende din garderobe, og dermed også dit look.

Filter Ryd alt

Brands

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

941 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands